• 29 Νοεμβρίου, 2015

Γκραν γκινιόλ: Αίας Σούρπης – Άθλος 3-2

Πολλά γκολ και απρόσμενη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Αίαντα με τον Άθλο στη Σούρπη, αφού μέχρι το 80’ οι γηπεδούχοι έχαναν με 0-2, αντιμετωπίζοντας πίεση από τους φιλόδοξους νεαρούς του Άθλου, αλλά μέσα σε 20 λεπτά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς σε 3-2.

Ο Άθλος έπιασε στον ύπνο τους Σουρπιώτες και προηγήθηκε από το 1ο λεπτό με  0-1 και σουτ του Φωτιάδη. Στο 15’ έγινε το 0-2. Πάλι ο Φωτιάδης χρίστηκε σκόρερ, μετά από γύρισμα του Ξηροκώστα.

Το 1-2 σημείωσε στο 82’ ο Παπανικολόπουλος.

Στο 94’ ο Κατσαβριάς ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ και το 3-2 στο 98’ με κεφαλιά ο Καλοδήμος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης «κιτρίνισε» με 6 κάρτες παίκτες του Άθλου, ενώ στους πανηγυρισμούς του τρίτου τέρματος αντίκρισε κόκκινη κάρτα ο Μπιρτζάι των γηπεδούχων.

Ο Άθλος έχει παράπονα από το διαιτητή, που ανέκοπτε με φάουλ και κάρτες τους παίκτες του, ενώ συγχαίρει αντίθετα τους επόπτες. Επίσης τονίζει ότι του τρίτου γκολ των νικητών προηγήθηκε διπλό φάουλ στον τερματοφύλακά του.

 

ΑΙΑΣ (προπονητής Κώστας Στέκας): Λαγός, Καλοδήμος, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Θ.Κ. Κωστούλας, Μαρμαγκιόλης (70’ Κοντογεωργάκης), Μπιρτζάι, Κατσαβριάς, Θ.Α. Κωστούλας, Κουτσιανίτης, Γαρυφάλλου (46’ Μαλιαρός).

 

ΑΘΛΟΣ (προπονητής Μπάμπης Ζέρβας): Γιαννακός, Δημόπουλος, Δάρας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Επίσκοπος, Χρυσοστομίδης (70’ Τσεκρέζης), Φωτιάδης, Ξηροκώστας, Νικολάου (65’ Φάτσης), Κακλιάς, (87’ Κουφογιάννης).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …