• 25 Νοεμβρίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 21/11/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 21/11/2015

Μνημόνιο χωρίς κρασί δεν βγαίνει

Δεν τους συμφέρει να μας φορολογήσουν τσίπουρα και κρασά… Χωρίς αυτά μνημόνιο δεν βγάζουμε! Παρόλα αυτά, όπως και στα μέτρα των αγροτών, παρακολουθούμε σα βόδια… -συγνώμη κιόλα- τους βουλευτές να στέλνουν επερωτήσεις, να «αντιστέκονται σθεναρά» με τις επιστολές τους και τελικά να ψηφίζουν γιατί δεν δύνανται να αποκλίνουν από τη γραμμή του κόμματος. Τι να πω; «Βάλε, ακόμα ένα ποτηράκιιιι..»

Αν και έρχεται επίκαιρη άλλη ατάκα διαφήμισης γνωστού σαμπουάν που λέει… «μην το πιείτε… λουστείτε…» Έτσι ελληνίδες, έλληνες τα νέα μέτρα δεν θα τα πιούμε… θα τα λουστούμε.

 

Προς αθλητικούς φορείς

Η απουσία μας από τα γήπεδα του Αλμυρού έχει αιτία, η οποία δεν αφορά καθόλου ευθύνη τοπικών παραγόντων… Αυτή την εβδομάδα, θα επισκεφθούμε όλες τις ομάδες για ενημέρωση εκ του σύνεγγυς.

 

Πληθαίνουν οι εκκλήσεις για βοήθεια

Προ εξόδων θέρμανσης, ήδη οι εκκλήσεις για οικονομική βοήθεια πληθαίνουν. Συμπολίτες μας φτάνουν έως τα γραφεία της εφημερίδος, ζητώντας δημοσιοποίηση του προβλήματος, ώστε να δοθεί λύση. Αδυνατούμε να τους καλύψουμε όλους με ίδια μέσα. Ευτυχώς, ενώ πληθαίνουν οι εκκλήσεις, αμείωτη είναι η καλοσύνη συμπολιτών μας, που σπεύδουν και βοηθούν. Τους ευχαριστούμε για λογαριασμό όσων δεν δύνανται να δημοσιοποιήσουν το όνομά τους. Ο Αλμυρός πάντα είχε φιλότιμο.

 

Βόμβα στην ΑΓΕΤ

Για βόμβα στην ΑΓΕΤ έλεγε πληροφορία φίλου και αναστατωθήκαμε όλοι, μετά τα γεγονότα του Παρισιού, φοβούμενοι ότι τελικά ήρθε το πρόβλημα στην πόρτα μας πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμέναμε. Τελικά, επρόκειτο για …άσκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία μπορεί μεν να πραγματοποιείται κατά καιρούς, αλλά πλέον λαμβάνει άλλες διαστάσεις μετά τα τελευταία επεισόδια.

 

Πλήρεις αστυνόμευσης διοικητικά…

Με τις συγχωνεύσεις που έγιναν στους Αστυνομικούς Σταθμούς του Αλμυρού και της Αγχιάλου, διοικητικά εξοικονομήσαμε άτομα, χρήματα και καλυφθήκαμε για την γραφειοκρατία που απαιτείται. Πρακτικά, ως αστυνόμευση όμως καλυπτόμαστε; Αυτό περιμένουμε να μάθουμε, αλλά και από τους αιρετούς μας περιμένουμε να αγωνιστούν να διασφαλίσουν την αστυνομική κάλυψη. Αν, για παράδειγμα, το ένα περιπολικό υπηρεσίας είναι στα διόδια και το άλλο σε συμβάν στον Πτελεό (δεν διανοούμαι για Άγιο Δημήτριο ή Ανάβρα), σε πόση ώρα μπορεί να συντρέξει σε άλλο περιστατικό στη Νέα Αγχίαλο;

 

Οι επαγγελματίες της σκόνης

Μην ξεχνάτε τους επαγγελματίες που στωικά περιμένουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες περιμετρικά της πλατείας. Λερώστε λίγο τα παπουτσάκια… γι’ αυτό τα φοράμε και δείξ’ τε τους την αλληλεγγύη και στήριξή σας. Ο πολύ δύσκολος εισπρακτικά Νοέμβρης, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα έργα, γονατίζει ψυχολογικά και τον πιο σκληροτράχηλο επαγγελματία. Ψωνίζουμε από τον Αλμυρό, στηρίζουμε τον συμπολίτη μας, την κοινωνία που θα μας επιστρέψει άμεσα τη στήριξη και παρουσία μας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…