• 24 Νοεμβρίου, 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΕΥΘ. ΖΙΓΓΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΛ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ BUDOKAI

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΕΥΘ. ΖΙΓΓΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΛ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ BUDOKAI

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη

Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους δυο πρωταθλητές μας, τον Ηλία Ζάχο και τη Μαριάννα Τσινίκα που μας έκαναν τόσο υπερήφανους με τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Κατόρθωσαν να υψώσουν την ελληνική σημαία τόσο ψηλά και να αναδείξουν την Ελλάδα, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής και ηθικής κρίσης που έχει ξεσπάσει.

Οι διακρίσεις τους γέμισαν με συγκίνηση, χαρά υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία όλους εμάς για το μέλλον, παρά τους δύσκολους καιρούς τους οποίους διανύουμε. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ηλικία, καθώς μας έδειξαν πως μέσα από σκληρή δουλειά, θέληση και προσωπικό αγώνα, μπορεί κανείς να επιτύχει τους στόχους τους οποίους βάζει.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς τους που τους μεγάλωσαν με ιδανικά και αξίες για τη ζωή καθώς επίσης και στο δάσκαλό τους, ο οποίος έβαλε το σημαντικότερο λιθαράκι για την κατάκτησή τους αυτή.

Για άλλη μια φορά τους συγχαίρουμε για τις τόσο σημαντικές διακρίσεις που μας χάρισαν και ευχόμαστε στη ζωή τους να βιώνουν πάντα επιτυχίες.

Το προσεχές διάστημα, η δημοτική αρχή, πρόκειται να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για να τιμήσει τους δυο παγκόσμιους πρωταθλητές, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμυρού.

 

-Συγχαρητήριο μήνυμα του διοικητικού μέλους της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας Ευθύμιου Ζιγγιρίδη στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Budokai Karate Μαριάννα Τσινίκα και Ζάχο Ηλία

 

Εκπροσωπώντας το ΔΣ της ΕΚΠΟΛ θέλω να μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του sensei Αντώνη Λεωνίδα, Τσινίκα Μαριάννα και Ζάχο Ηλία για την κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης παγκόσμιας θέσης αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai Karate που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία το περασμένο Σάββατο. Ο αθλητικός ανταγωνισμός και η σωματική δραστηριότητα ήταν τρόπος ζωής για τους αρχαίους Έλληνες από τους προϊστορικούς ακόμα χρόνους. Η εκπαίδευση των νέων είχε σκοπό να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τόσο το σώμα όσο και το νου τους και να αποκτήσουν την αρμονία. Οι αγώνες έδιναν την ευκαιρία στους έλληνες να θυμηθούν τα κοινάτους χαρακτηριστικά και να ξεχάσουν για λίγο αυτά που τους χώριζαν. Οι νικητές εκτός από το συμβολικό στεφάνι απολάμβαναν τιμές, προνόμια και κυρίως το σεβασμό των συμπολιτών τους. Περήφανοι πρέπει να νιώθουν οι αθλητές μας, που εκπροσωπούν το εθνόσημο μας σεπαγκόσμιους αγώνες, αλλά και όλοι οι Έλληνες όταν διακρίνονται παγκοσμίως τα παιδιά μας.Νιώθουμε υπερήφανοι ως Αλμυριώτες, ως Θεσσαλοί και ως Έλληνες για τη νίκη τους αλλάκαι τα ιδεώδη που υπηρέτησαν η Μαριάννα και ο Ηλίας! Η επιτυχία τους ας γίνει η φωτεινήδάδα η οποία θα μεταλαμπαδεύσει στους νεώτερους τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού καιας κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα ταοποία αντιμετωπίζουν οι αθλητές μας όταν εκπροσωπούν το εθνόσημο σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

-Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. ΑΛΜΥΡΟΥ κος Καπράνας Γεώργιος, ο Σύλλογος Διδασκόντων και όλοι οι μαθητές του σχολείου μας συγχαίρουν το μαθητή της Β’ τάξης Ζάχο Ηλία για την επιτυχία του, να κερδίσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Budokai, που έγινε στην Ισπανία και του εύχονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες στη ζωή του.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλοι του Δάσους Κουρί θα ήθελε να ευχαριστήσει  θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την  σημαντική προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διατέθηκαν κατά τους αγώνες Υγείας που έγιναν το Σαββατοκύριακο 14-15/11/2015 σε όλους τους δρομείς.

Ευελπιστούμε σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον ώστε να ενισχυθεί το έργο μας!

-ΕΨΑ (Αναψυκτικά)

-ΚΑΒΑ ΜΠΙΝΤΕΛΑ ΖΗΣΗ (Νερά)

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλμυρού Κο Εσερίδη Δημήτριο, τον Υπεύθυνο Αθλητισμου Κο Ρούσσα Αργύριο, τον πρόεδρο του ΕΟΣ Αλμυρού Κο Ζαβό Χρήστο για την παρουσία τους και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία των αγώνων.

Ραντεβού την άνοιξη.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …