• 21 Νοεμβρίου, 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ
Σε καταπληκτική φόρμα η στήλη, ακόμη ένα ταμείο όχι μόνο στο e-almyros.gr αλλά και στην εφημερίδα του Αλμυρού. Πάμε να συνεχίσουμε την ρέντα μας…
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ : Πριν μερικά χρόνια αυτές οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες στο Old Trafford για τον τελικό του Champions League. Τώρα πλέον η Μίλαν έχει χάσει κατά πολύ από την παλιά της αίγλη. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Γιουβέντους, η πρόσφατη προϊστορία δείχνει ξεκάθαρα άσσο με 4 – 1 – 0. Δεν ξεκίνησε καλά η Μεγάλη Κυρία, έχει μαζέψει σιγά σιγά την διαφορά, αν κερδίσει και την Μιλάν την περνάει στην βαθμολογία και μπαίνει για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη εξάδα. Λίγα πράγματα φέτος για την Μίλαν, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στην βαθμολογία και πρέπει να προσπεράσει είναι όλες καλύτερες. Ωστόσο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχει μια πολύ μικρή βελτίωση αλλά αυτό δεν αρκεί , ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – 1 ΜΕ 1,60.
ΝΑΝΤΝΙ ΓΙΟΥΝ. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ : Στο πάτο της βαθμολογίας η Νταντί, η πρόσφατη φόρμα 1 – 0 – 5, με τέρματα 2 – 13. Βασικός της στόχος να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να προσπαθήσει να σωθεί στα play off. Λογικά θα πάει έτσι μέχρι τέλος και θα παλέψει με την Πάτρικ Θίστλ, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία. Σε φουλ φόρμα η Σεντ Τζόνστον με 5 – 0 – 1 και τέρματα 15 – 7. Μόνο η Σέλτικ πηγαίνει καλύτερα αυτή την στιγμή. Στόχος της φέτος μια θέση στην εξάδα, με αντίπαλο την Νταντί θέλει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Χρειάζεται όμως προσοχή, οι γηπεδούχοι βλέπουν όλα τα ματς σαν τελικούς. Μεγάλο προβάδισμα έχει το διπλό, ωστόσο πολύ πιθανό είναι να δούμε μια αναμέτρηση με πολλά γκολ, ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – 2 ΜΕ 2,40.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ : Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές η Νιούκαστλ έχει 10 – 13 τέρματα ( μ.ο 1,66 – 2,16 ), η Λέστερ έχει 12 – 11 ( μ.ο. 2 – 1,83 ). Τα στατιστικά μιλάν από μόνα τους , OVER 2,5 ΚΑΙ GOAL ΜΕ 1,70 – 1,55.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ :
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 2 – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ OVER 2,5
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 6,52

 


Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…
Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Δημ. Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της» Σπουδαίοι άνθρωποι…