• 20 Νοεμβρίου, 2015

ΟΣΔΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Α’ ΦΟΡΕΑΣ «ΔΗΜΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» – Καταβολή προκαταβολής της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015 και πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης, εξισωτικής, και αγροπεριβαλλοντικών δράσεων

ΟΣΔΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Α’ ΦΟΡΕΑΣ «ΔΗΜΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ» – Καταβολή προκαταβολής της Εξισωτικής Αποζημίωσης  του έτους εφαρμογής 2015 και πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης, εξισωτικής, και αγροπεριβαλλοντικών δράσεων

Προκειμένου να καταβληθεί η προκαταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015, είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσης των κτηνοτρόφων στην Κτηνοτροφική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) στις ακόλουθες ημερομηνίες, ανάλογα με τον τρόπο επιλογής της απογραφής.

– Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://eservices. minagric.gr, πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015.

– Όσοι κτηνοτρόφοι επιλέξουν να απογράψουν το ζωικό κεφάλαιο αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσής τους μέσω της οικείας κτηνιατρικής αρχής, πρέπει να προσέλθουν σε αυτή έως τις 27 Νοεμβρίου 2015, ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν την καταχώρηση στην ΚΒΔ έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015. Επίσης, να ενημερώσουμε τους παραγωγούς της περιοχής μας, ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε τόσο με φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όσο και με την κεντρική υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ μας ενημέρωσαν ότι τέλη Νοεμβρίου θα δημοσιοποιηθούν τα προσωρινά δικαιώματα και αρχές Δεκεμβρίου θα γίνουν οι πληρωμές της ενιαίας ενίσχυσης οι οποίες εκτιμούνται ότι θα είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό από το 50%. Επιπλέον, θα πληρωθούν και τα υπόλοιπα από την εξισωτική αποζημίωση του 2014 καθώς και η διορθωμένη (για τους κτηνοτρόφους) εξισωτική του 2013, όπως επίσης μέχρι τέλος του έτους θα πληρωθούν και προγράμματα αγροπεριβαλλοντικών δράσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περάσετε από το φορέα μας, στην Ιάσονος 4 (δίπλα από τη Eurobank).

 

Με εκτίμηση

Ελένη Βαζούρα

Ευαγγελία Δημούλη


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…