• 3 Νοεμβρίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 30/10/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 30/10/2015

Απρέπειες…

Στο ίδιο σκηνικό θεατές… Έρχονται αρχηγοί κομμάτων, υποψήφιοι αρχηγοί, υποψήφιοι βουλευτές, βουλευτές και προεκλογικά κάθε φορά, μας διαθέτουν χρόνο, μόνο για να μας μιλήσουν… Δεν εξαιρώ κανέναν από όσους επισκέφθηκαν τον Αλμυρό κατά τη θητεία μου ως δημοσιογράφος.

Άσε που αναφέρουν την πόλη μας ως Αλμυρό Βόλου και κανένας δεν διορθώνει… Αλμυρό Μαγνησίας. Σας θυμίζω ότι το ίδιο γινόταν για τη Νέα Ιωνία… μέχρι που έγινε συνοικία του Βόλου.

Στην προσπάθειά μας να ρωτήσουμε τον κ. Τζιτζικώστα, στην επίσκεψή του το περασμένο Σάββατο, αιρετός, βάζοντας μπροστά σώμα… είπε «δεν χρειάζεται» και τον απομάκρυνε.

Αν ο τοπικός δημοσιογράφος δεν ρωτήσει για θέματα τοπικά που καίνε, ποιος άλλος μπορεί χωρίς τσιριτσάντζουλες να τοποθετηθεί ευθέως; Πόσο πολύ μειώνουμε την πόλη μας, απαξιώνοντας οποιονδήποτε επαγγελματία;

Ερωτήσεις για τοπικά θέματα θα μου πείτε σε υποψήφιο αρχηγό κόμματος; Γιατί όχι; Μήπως ας πούμε το Κέντρο Υγείας άλλων πόλεων δεν είναι πρόβλημα που καίει; Μήπως δεν ψηφίζουμε αυριανό πρωθυπουργό;

Σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστον απρέπεια να επισκέπτεσαι μια πόλη για 20 λεπτά και μεγαλύτερη απρέπεια να διακόπτεις ερώτηση δημοσιογράφου προς αιρετό.

Ενοχλεί πολλούς που ο Αλμυρός, εκτός από επαγγελματική επιχείρηση μας θεωρεί και θεσμό. Ένα θεσμό που παίρνει 17 χρόνια τώρα ψήφο εμπιστοσύνης κάθε εβδομάδα. Θεσμό, γιατί όταν δεν βρίσκει αλλού αποκούμπι, έρχεται στο γραφείο μας, να δώσει επιστολή, να παραπονεθεί ή να λάβει πληροφορίες για επίλυση θεμάτων. Θεσμό, γιατί το κοινωνικό προφίλ της εφημερίδας και κοντά σε όλους τους Συλλόγους και όλα τα χωριά του Αλμυρού, έχει αποδείξει, ότι ακόμη και αν μείνει ένας από εμάς θα είναι η εφημερίδα του Λαού του Αλμυρού -όπως άλλωστε ονοματίστηκε από τον Γιώργο Τσιντσίνη.

Περιμένουμε από τους πολιτικούς, από οποιαδήποτε θέση, να μας ακούνε και να προσπαθούν κατ’ αρχήν ως ενεργοί πολίτες να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε από τους ντόπιους κυρίως βουλευτές να ζαλίζουν τους Κυβερνώντες, μέχρι να αγανακτήσουν και όχι μόνο με επιστολές… αλλά με φυσική παρουσία και ενεργό δράση.

 

Προσφορές στα καταστήματά μας

Στηρίξτε την αγορά του Αλμυρού στο 10ήμερο προσφορών. Οι τιμές είναι πολύ καλές και τα προϊόντα αρκετά για να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ψαξ’τε στον τόπο σας πριν ξενιτευτείτε.

 

Φιλάρχαιος εν δράσει

Εξαιρετική η εκπαιδευτική εκδρομή της Φιλαρχαίου στο σπήλαιο του Πάνα. Αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες. Αξίζει τον κόπο να ακολουθήσετε και να γνωρίσετε τον Αλμυρό μας καλύτερα. Θα τον αγαπήσετε ακόμη περισσότερο, όπως του αξίζει.

 

Θέρμανση

Αναμένουν οι Αλμυριώτες νέα για το επίδομα θέρμανσης, χρήματα για το επίδομα τέκνων και το πρώτο τσουχτερό κρύο… για να ξοδέψουν για θέρμανση. Εν τω μεταξύ οι επαγγελματίες έτοιμοι και με καλές τιμές αναμένουν, ψέλνοντας λίγα παραπάνω φωνήεντα στους πολιτικούς μας για την κατάσταση.

 

Γενέθλιο

Στα γενέθλιά μου κυκλοφορεί αυτό το φύλλο της εφημερίδας, μέσα σε αργίες και ετοιμασίες… Το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ στα γενέθλιά μου… το παίρνω σήμερα… Ευχαριστούμε για τις ευχές. Ευδαιμονείτε!

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…