• 2 Νοεμβρίου, 2015

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Αλμυρού για την υποψηφιότητα πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αλμυρού στηρίζει την υποψηφιότητα του Δήμου Βόλου και γενικότερα της Μαγνησίας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021. Ο θεσμός της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής. Με το θεσμό αυτό, ετησίως, δύο ευρωπαϊκές πόλεις ανακηρύσσονται πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η προσπάθεια συγκεκριμένων πόλεων να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων και να υπηρετήσουν την ευρωπαϊκή ιδέα. Οι πόλεις που διεκδικούν τίτλο μπορούν, επίσης, να προβάλλουν   την πολιτιστική τους κληρονομιά, να ενισχύσουν την τοπική καλλιτεχνική δημιουργία, να διαμορφώσουν αναπτυξιακές πολιτικές, να προωθήσουν τον τουρισμό και να τονώσουν τις τοπικές τους οικονομίες.

Για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας για τη διεκδίκηση της υποψηφιότητας της πόλης του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, θεωρούμε απαραίτητη και τη δική σας συνεργασία μέσω της ομαδικής συμμετοχής εθελοντών, που αποτελούν την κεντρική δύναμη της προσπάθειας και το βασικό στοιχείο για την πρόκριση της πόλης.

Σας καλούμε όλους να έρθετε στην ομάδα μας, να επισκεφτείτε το επίσημο site της πολιτιστικής www.volos2021.eu όπου θα βρείτε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής εθελοντών και να δηλώσετε συμμετοχή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2421356801, για περισσότερες πληροφορίες με την οργανωτική επιτροπή Υποψηφιότητας “VOLOS – MAGNESIA 2021”.

Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στη Γραμματεία Δημάρχου, στο Δήμο Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …