• 21 Οκτωβρίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 17/10/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 17/10/2015

Οι υπεράνω των πεζοδρομίων

Παρ’ όλες τις προσπάθειες της Δημοτικής Αστυνομίας, οι υπεράνω των πεζοδρομίων, οι πολίτες που είναι πάνω απ’ όλους και όλα, συνεχίζουν να σταθμεύουν όποτε βρουν ευκαιρία, παράνομα και ενοχλητικά. Νυχτοπερπατήματα μας απέδωσαν την μαρτυρία της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε. Ο εν λόγω έπαθε ζημιά, αφού δεν υπολόγισε καλά τους τροχούς. Τουλάχιστον ας του γίνει μάθημα…

 

12165921_10154338218408636_451592233_n

 

Βρυνιώτικα παράπονα

Βρυνιώτικα παράπονα δεχθήκαμε για την αποχέτευση που χρεώνονται, αλλά αδειάζει …πριν γεμίσει, εκεί που δεν θα ‘πρεπε. Λεπτομέρειες με τη διασταύρωση των στοιχείων.

 

Εν τη Ενώσει… με την ένωση

Η Ένωση των αγροτών μας, συνεχίζει την ενημέρωση με κάθε ευκαιρία, με πολλά καλέσματα και ενημερωτικές ημερίδες. Την περασμένη Δευτέρα στελέχη της εταιρίας eurocert κατατόπισαν τους ενδιαφερόμενους για την διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

 

Η μάχη του ΕΣΠΑ

Περιμένουν διευκρινίσεις, επιχειρηματίες και υποψήφιοι επαγγελματίες για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, ενώ η μάχη της συγκέντρωσης των ενδιαφερομένων από τα ποικίλα γραφεία κρατάει καλά. Μόνο θετικά το κρίνουμε, αφού αν μη τι άλλο, έτσι θα ενημερωθούν οι πολίτες και θα απορροφηθούν κονδύλια για την ανάπτυξη της πόλης μας. Ενημερωθείτε πάραυτα, όπου, όπως, ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Όλοι οι ομιλητές που έχω ακούσει μέχρι σήμερα τονίζουν κυρίως την ανάγκη να ενταχθούν υγιείς επιχειρήσεις, που πραγματικά χρειάζονται τα χρήματα, καθώς οι έλεγχοι είναι αυστηροί, αλλά και το κέρδος της κοινωνίας, είναι ακριβώς αυτό, να απορροφηθούν από επιχειρήσεις που θα αντέξουν στον χρόνο και θα αναβαθμίσουν παροχή και προϊόντα.

 

Μακάρι να μην κάνεις τίποτε και να πετύχεις

«Κύριο μέλημά μου», μας λες στο Δελτίο Τύπου για το Κέντρο Υγείας… και μέχρι τώρα δεν σου έχω βάλει χέρι… Αλλά, δεν μας λες τι έκανες γι’ αυτό, το κύριο μέλημα. Μας περιγράφεις την κατάσταση που με τις δικές μας επιστολές σου παρουσιάσαμε πρώτοι… Σαν να λες στη νοικοκυρά τι χρώμα έχει η γλάστρα έξω απ’ το παράθυρό της… Το ξέρουμε, κύριε, το πρόβλημα, για λύση σε προσεγγίσαμε.

Δεν είναι εύκολο να φέρεις λύσεις. Το ξέρω καλά. Δεν φέραμε ως κοινωνία λύση στο Κέντρο Υγείας, αλλά μπορούμε να σου πούμε τι κάναμε, μια ντουζίνα τουλάχιστον άνθρωποι που είμαστε στην ενεργό δράση. Εσύ τι έκανες; Γιατί για τις επιστολές, για το θέμα οι βουλευτές και φορείς χαλάσανε δάσος… Τι να πω… μακάρι να μην κάνεις τίποτε πιο οργανωμένο και να πετύχεις… Εμείς 6.000 υπογραφές συγκεντρώσαμε και αποτύχαμε.

 

Αποστόλης

Συλλυπούμαστε θερμά τους οικείους του Αποστόλη Πλασταρά.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…