• 17 Οκτωβρίου, 2015

Πάμε Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα

Πάμε Στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Ντέρμπι ουραγών με καθαρό φαβορί τους γηπεδούχους . Με την δύναμη της έδρας θα προσπαθήσουν και φέτος να μείνουν στην κατηγορία οι Κρητικοί . Το απόλυτο φαβορί για υποβιβασμό είναι ο Πανθρακικός , αν και νωρίς για συμπεράσματα  νομίζω πως δεν θα την γλιτώσει . Η προϊστορία λέει άσσο και under , κάπου εκεί θα πάει το ματς. Οι αποδόσεις αυτών των σημείων όμως δεν αποτελούν κάποια στοιχηματική ευκαιρία . Οριακά ανεκτός ο άσσος στο 1,80 που τον βρίσκω , η λογική λέει πως θα πέσει μέχρι την έναρξη του ματς, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1.
ΤΣΕΛΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ : Κερδίζει και με over λογικά η Τσέλσι .Έχει σκοράρει και στα τέσσερα εκτός έδρα ματς η Βίλα . Η προϊστορία στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις έχει μόνο over . Συνδιασμό και τα δύο σημεία πληρώνουν 1,95, ΤΣΕΛΣΙ – OVER 2,5 .
ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ : Έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό και οι δύο ομάδες , η Στρανράερ δεν έχει καμία ισοπαλία σε εννιά αναμετρήσεις , η Ντανφέρμλιν έχει μόνο μία , ενώ στις τελευταίες 13 μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν μόνο μία . Η Ντανφέρμλιν μαζί με την Έιρ έχουν ξεφύγει και είναι τα δύο φαβορί για το πρωτάθλημα με τους πρώτους να λέει η λογική πως σιγά σιγά θα πάρει μια διαφορά . Το διπλό με την συνοδεία του over είναι καλές επιλογές για ποντάρισμα , ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – 2 .
ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ : Έχουμε από την μια την χειρότερη εντός έδρας ομάδα και από την άλλη την καλύτερη εκτός . Δεν είναι σώφρον επιλογή να ποντάρουμε στις μικρές Αγγλίδες διπλά του 1,75 αλλά σαν απόδοση με βάση τα δεδομένα που έχουμε είναι αρκετά σωστή , ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – 2 .
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : Μετά την ήττα στην Σεβίλλη με 2 – 1 που παρόλο την απουσία του Μέσι το αποτέλεσμα ήταν μαγική εικόνα του ματς , με τους Καταλανους να βομβαrδίζουν και να τους σταματάνε τα δοκάρια , η Μπάρτσα θα ξεσπάσει . Η επιλογή μας θα είναι η νίκη από το ημίχρονο που πληρώνει 1,45 , ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – 1  ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ .
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ . : Δημιουργεί πολλές φάσεις στην έδρα της η Έβερτον , μόνο με την Σίτι δεν σκόραρε . Μακριά από το Ολντ Τράφορντ έχει φανερώσει πολλές αδυναμίες η Μάντσεστερ , αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα μπορέσει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα . Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο και ένα σκορ κοντά στο 1 – 1 ,  ΕΒΕΡΤΟΝ GOAL
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ; Με όπο την έδρα τους θα προσπαθήσουν και φέτος οι λύκοι να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο . Αν και στη συνείδηση του παίχτη είναι ομάδα του  over , αυτό δεν ισχύει μέχρι στιγμής στον ίδιο βαθμό έχοντας τρία στα οχτώ . Δεν είναι ομάδα η Χόφενχαϊμ που μπορεί να κάνει ζημιά μέσα στο Volkswagen Arena . Στόχος είναι μια άνετη παραμονή που λογικά θα το καταφέρει, ο λόγος? Υπάρχουν αρκετά χειρότερες ομάδες. ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ – 1 .
ΚΟΥΜΠΑΝ – ΖΕΝΙΤ : 1 – 2 – 3 εντός έδρας για την Κουμπάν, με πέντε under και ένα over . 3 – 2 – 0 εκτός για την Ζενίτ, που έχει μαζί της και την προϊστορία, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο Kuban με ρεκόρ 0 – 8 – 11 . Διπλό που θα παιχτεί ως δεύτερη επιλογή σε δελτίο με περισσότερα ματς . ΖΕΝΙΤ – 2 .
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ; Κερδίζουν οι ερυθρόλευκοι , είναι μια κλάση πάνω από όλες τις ομάδες , θα πάρει το πρωτάθλημα με μεγάλη ευκολία φέτος . Μικρός όμως ο άσσος μόλις στο 1,40, όχι μόνο δεν έχει καμία αξία, αλλά πληρώνει λιγότερο από ότι θα έπρεπε.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :
1) ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 – ΤΣΕΛΣΙ  OVER 2,5 – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ 2 .  ΑΠΟΔΟΣΗ: 4,60
2) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1/1 – ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ 1 – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2 . ΑΠΟΔΟΣΗ: 4,08
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 18,80 .

Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…