Θερμή ανταπόκριση των παλαιμάχων της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Θερμή ανταπόκριση των παλαιμάχων της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Πολύ θερμή ήταν η ανταπόκριση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δήμητρας Ευξεινούπολης, μετά την πρωτοβουλία της Διοίκησης, αλλά και μιας παρέας πρώην συμπαικτών τους, να δημιουργηθεί μια Ομάδα παλαιμάχων της «πράσινης» οικογένειας.

Το πρώτο κάλεσμα ήταν για την προηγούμενη Δευτέρα, ώρα 8 το βράδυ στη Λέσχη των φιλάθλων τους και ήδη έχουν εγγραφεί οι παρακάτω πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας (και έπεται συνέχεια):

Ανδρωνάς Μ., Αποστόλου Ι., Βαλουξής Γ., Βασιλάκος Κ., Βούλγαρης Γ., Βουλτσίδης Αθ., Βουλτσίδης Αθ., Γεώργου Δ., Γκουράρος Θ., Γοδενόπουλος Κ., Δήμου Χρ., Επίσκοπος Δ., Επίσκοπος Ευαγ., Θεοδώρου Σ., Καμπουρίδης Απ., Καράτερζης Κ., Κασπαρούδης Κ., Κοσμίδης Π., Κουτσουράκης Γ., Λιακατάς Δ., Λιάκος Γ., Λιλής Χρ., Μαυρογέννης Σ., Μπαζής Αν., Μπασαγιάννης Απ., Παππάς Ν., Παυλίδης Δ., Ράπτης Ηλ., Σανοζίδης Π., Σαρρής Κ., Στεφανής Απ., Τοσούδης Π., Τσανής Β., Τσέκας Γ., Τσέκας Ν., Τσερκετζίδης Δ., Τσιώτρας Ν., Τσουκάλης Ι., Φωτιάδης Λ., Χατζηγεωργίου Δ., Χατζηδημητρίου Δ., Χατζηδημητρίου Φ.

 

ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΗΝ …ΑΓΑΠΗ

Ο «Λαός του Αλμυρού», ζήτησε από τους παλαιμάχους ιστορίες που θυμούνται, ποδοσφαιρικές και άλλες, με σκοπό να συνεχίσει τα νοσταλγικά αφιερώματα σε ιδιαίτερες καταστάσεις και ανθρώπους, που πέρασαν από τον -Καλλικρατικό σήμερα- Δήμο.

Εγκαινιάζουμε την προσπάθεια με μια ιστορία ρομαντισμού και ποδοσφαιρικής αγάπης, του Δημήτρη και της Πόπης ή αλλιώς του …Σαραβάκου και της Πόπης. Πρόκειται για τον παλιό παίκτη της Δήμητρας Ευξεινουπόλεως Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

 

Δημήτρης - Πόπη                                     Δημήτρης - Πόπη0001

Έπαιζε στη Δήμητρα Ευξεινούπολης το 1983-1995, με κάποια διαστήματα εκτός, στην ομάδα του Πλατανιά Κρήτης. Μετά τη …θρυλική εμφάνισή του στο πατρικό των Μπιρμπιλαίων ως γαμπρός, με κάτι παροιμιώδη γυαλιά, τεράστια (μόδα της εποχής), προγραμμάτισαν τον γάμο τους με την Πόπη 5 Μαρτίου 1994.

Την επομένη του γάμου, ξημερώματα Κυριακής, πριν σηκωθεί η νύφη, ο γαμπρός δήλωσε κατηγορηματικά: «Έχω αγώνα σήμερα» και έφυγε με την ομάδα για αγώνα του πρωταθλήματος με τους Αγίους Θεοδώρους. Σ’ αυτό το παιχνίδι σκόραρε, το πρώτο γκολ του αγώνα, αφιερώνοντάς το στην αγαπημένη του Πόπη Μπιρμπίλη.

Η εφημερίδα «Θεσσαλία» τότε, είχε το ρεπορτάζ και κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Σκόραρε, στην αγάπη».

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…
Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Δημ. Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της» Σπουδαίοι άνθρωποι…