• 15 Οκτωβρίου, 2015

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ανδρίτσος Νικόλαος του Αλεξάνδρου και της Χρυσούλας το γένος Κρεμύδα, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στους Μύλους Πελασγίας και η Καραγεωργοπούλου Στεφανία του Χαραλάμπους και της Ελένης το γένος Τσιότρα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Φούντας Παναγιώτης του Δημητρίου και της Όλγας, το γένος Δρόσου που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό και η Κοντογεωργάκη Ευαγγελία του Ευαγγέλου και της Ευγενίας το γένος Πρεβεζιάνου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Καραγκούνης Χρυσοβαλάντης του Παναγιώτη και της Αγνής, το γένος Νατσιού που γεννήθηκε στην Κατερίνη και κατοικεί στην Κατερίνη και η Παγώνα Γκουντάρα του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Ευαγγέλου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Κατερίνη, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ο Μπραζογούλας Δημήτριος του Γεωργίου και της Πασχαλιάς, το γένος Καλαϊτζίδη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Μητράκου Αναστασία του Χρήστου και της Παναγιώτας το γένος Χαμουρούσιου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευξεινούπολη.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Θεοδοσίου Ευστάθιος του Μαργαρίτη και της Γκόλφως, το γένος Αποστολοπούλου που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Πλάτανο και η Γαυρινιώτη Ευανθία του Παύλου και της Σαββούλας το γένος Σιούτη που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Πτελεό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Λεϊμονής Δημήτριος του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Ντε Ζέσους, το γένος Ντα Σίλβα Ζοζέ, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού και η Μπασδέκη Βαρβάρα του Κωνσταντίνου και της Τριανταφυλλιάς το γένος Πάνου, που γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδας και κατοικεί στον Πτελεό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στη Λαμία.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Λυκούσης Γεώργιος του Ιωάννη και της Ζαχαρούλας, το γένος Σπύρου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Μπάρδα Κρυσταλλία του Ιωάννη και της Θεοδώρας το γένος Τίνανα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Αγγλία, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στην Αμαλιάπολη.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Βαλαμούτης Νικόλαος του Γεωργίου και της Βασιλικής, το γένος Μπουκώρου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στους Κοκκωτούς και η Χατζηπλή Ηλιάννα του Χρήστου και της Κωνσταντίας το γένος Χουλιαρά, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…
Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…