• 23 Σεπτεμβρίου, 2015

Γερό τεστ του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Γερό τεστ του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έγινε την Τετάρτη στο Στάδιο του Αλμυρού, ανάμεσα στον ΓΣ Αλμυρού και τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και το άστατο του καιρού -μάλλον- δεν επέτρεψε την προσέλευση πολλών φιλάθλων και από τις δυο ομάδες.
Οι κυανόλευκοι πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΘ είχαν την ευκαιρία (σε δυο ημίχρονα των 35 λεπτών) να κοντραριστούν με τη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, που σημειωτέον ότι αύριο Κυριακή ρίχνεται και επίσημα στη μάχη της Football League, όπου και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η τοπική ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σ’ ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, ενώ Ράπτης και Πλασταράς είχαν ευκαιρίες για σκοράρισμα από τους γηπεδούχους, που ωστόσο δεν αξιοποιήθηκαν. Το τελικό σκορ (0-4) δεν λέει τίποτε στον προπονητή των Αλμυριωτών Λευτέρη Καλογήρου, όπως άλλωστε υποθέτουμε και στον ομότιμό του των ερυθρολεύκων Απόστολο Χαραλαμπίδη, που έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και αρκετοί παίκτες από τον πάγκο του, ενώ δυο νέα αποκτήματα έκαναν και το ντεμπούτο τους.
Ο ΓΣΑ, μετά τα φιλικά παιχνίδια με Πελασγιακό, Αγία Παρασκευή, Πρωτεσίλαο και Ολυμπιακό, θα δώσει ακόμη ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας, σήμερα Σάββατο στο Στεφανοβίκειο με τον τοπικό Διαγόρα, προσεχή αντίπαλό του μάλλον στη Α’ κατηγορία.

Οι συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (33′ Ν. Βούλγαρης), Ακρίβος (35′ Παυλίδης), Κυριάκος, Πλαβός, Τσόγκας, Ράπτης, Χειλάς, Μαλισσόβας, Πλασταράς (68′ Ν. Βούλγαρης), Π. Βούλγαρης.
Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης (35′ Χρυσοστομίδης), Καρράς, Παναγιώτου, Νικολόπουλος, Κεσίδης, Κυζιρίδης (60′ Ζέρης), Νάστος, Ντεπέτρις, Σκοπελίτης, Πολύζος, Γουόρντεν (35′ Αλαμάνης).


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…