• 10 Σεπτεμβρίου, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η  Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού κ. Σταυραντώνη Μαρία , εύχεται  «Καλή σχολική χρονιά» σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Αλμυρού. Συγχαίρει επίσης τους μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού, του ΕΠΑΛ Αλμυρού και του ΓΕΛ Σούρπης για την επιτυχία τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Επίσης συγχαίρει τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την επιλογή τους και τους εύχεται δύναμη και επιτυχία στο έργο τους .

Ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο κ. Βαλαμούτη Κων/νο για την ευαισθησία που δείχνουν απέναντι στους μαθητές και τις σχολικές κοινότητες και για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Ενημερώνει ότι  από τα τέλη Ιουλίου 2015, ξεκίνησε η διαδικασία ελαιοχρωματισμού των σχολείων του Δήμου Αλμυρού. Έχει ολοκληρωθεί ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός σε αρκετά σχολεία στον Αλμυρό και στην Ευξεινούπολη και συνεχίζεται και στα υπόλοιπα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαλαμούτης Κ. καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει ώστε να τελειώσει ο εσωτερικός ελαιοχρωματισμός σε όλα τα σχολεία του Δήμου και στη συνέχεια ο στόχος είναι να αρχίσει ο εξωτερικός ελαιοχρωματισμός των σχολείων. Ενόψει του Αγιασμού, έχει ολοκληρωθεί και ο καθαρισμός των αύλειων χώρων των σχολείων με τη συμβολή του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου, τους οποίους ευχαριστεί πολύ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Επίσης ολοκληρώνεται στο Γυμνάσιο Σούρπης η δημιουργία αίθουσας και ράμπας για να είναι δυνατή η φοίτηση μαθήτριας με κινητικές δυσκολίες, με τη μέριμνα του Δήμαρχου κ. Εσερίδη, του Αντιδήμαρχου κ. Βαλαμούτη, του Αντιδήμαρχου κ. Καραγιώργου και των Μηχανικών της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Από τα τέλη Αυγούστου 2015, με τη μέριμνα της σχολικής επιτροπής, έχει ξεκινήσει η διαδικασία της απεντόμωσης και μυοκτονίας όλων των σχολείων καθώς επίσης και η συντήρηση των καυστήρων και των υδραυλικών εγκαταστάσεών τους. Τέλος, σε όλα τα σχολεία υπάρχουν καθαρίστριες.

Οι καθαρίστριες των σχολείων που εργάστηκαν με σύμβαση έργου κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 πληρώνονταν κάθε μήνα ως το τέλος του Ιούνη κανονικά, χάρη στην ευαισθησία του Δημάρχου κ. Εσερίδη, ο οποίος παραχώρησε το ποσό που αναλογούσε στη μισθοδοσία τους στη σχολική επιτροπή, ενώ το υπουργείο έχει στείλει τα χρήματα   μόνο μέχρι τον Ιανουάριο 2015.

Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

Σταυραντώνη Μαρία

 

 


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…