• 26 Αυγούστου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 26/8/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 26/8/2015

Aqua!

Το νερό πάντα μας απασχολεί τον Αύγουστο… Αναρωτιέμαι γιατί δεν μας απασχολεί η λειψυδρία το Δεκέμβριο π.χ., ώστε να προλάβουμε το πρόβλημα. Πάντως η προσπάθεια στη γεώτρηση της Ευξεινούπολης, έφερε αποτελέσματα και μένει να δούμε αν θα έχουμε επάρκεια.

Πολλοί πολίτες παραπονούνται για το νερό και άρχισαν να ξεφυτρώνουν μετρήσεις ιδιωτών, οι οποίες κάνουν πιάτσα σε τραπέζια και καφενεία… Αναμένουμε ποιος θα κρεμάσει το κουδούνι στη γάτα και αν θα βρει το δίκιο του.

 

Τα παγώνια στο Κουρί

Αναγνώστης μας κατήγγειλε ότι ξεπουπούλιασαν ασυνείδητοι τα παγώνια στο Κουρί. Έκανα μια βόλτα, αλλά δεν τα εντόπισα… Ελπίζω να είναι ράδιο Αρβύλα.

 

Δεξιός Ψάλτης

Ο φίλος Γκόβαρης Βαγγέλης που συνήθως κάθεται εξ αριστερών του Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο, φαίνεται πως έχει αναλάβει λόγω της καθαρότερης ανάγνωσης των κειμένων ως αναγνώστης…. Αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει πιστός και ηχηρός Δεξιός «ψάλτης». Τι ψάλτης; Ε, δεξιός είπαμε, τι δεν καταλαβαίνετε;

 

Περιμένω

Άραγε να είναι αρχή παραπόνων, αυτή του Παπαδογιάννη, των Προέδρων των Κοινοτήτων; Σύμβουλοι στήριξαν και φώναξαν ότι οι Πρόεδροι δεν εισακούονται στο παρόν σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αλήθεια είναι ότι κανένας άλλος Πρόεδρος δεν στήριξε καμία από τις δυο πλευρές… Αναμένουμε…

Ένα τηλεφώνημα μόνο δεχθήκαμε, από κάποιον πρόεδρο ο οποίος μας ρώτησε πονηρά «ξέρετε αν έγινε δεύτερη σύσκεψη των προέδρων με τον Δήμαρχο; Γιατί μπορεί να έχασα κανένα τηλεφώνημα στο καινούριο μου κινητό και εμείς εδώ πάνου έχουμε θέματα πολλά».

 

Για τα πανηγύρια

Θα μου πείτε τι έχουν τα πανηγύρια; Μια χαρά είναι! Θα συμφωνήσω, αλλά λέω να αφήσουμε μερικά και να ξεκουραστούμε λιγάκι αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί με τις τόσες εκδηλώσεις κλατάραμε!

 

Αρχοντικό

Αρχοντικά, φιλόξενα και μουσικά κλείνει το καλοκαίρι το Αρχοντικό στο Κουρί, με τη «σκυτάλη team» να συνεχίζει στη διοργάνωση των ποιοτικών εκδηλώσεων. Την Πέμπτη η Γιώτα Νέγκα και την Παρασκευή οι stavento κλείνουν το Μουσικό Αύγουστο με τον καλύτερο τρόπο. Θα είμαστε εκεί!

 

Ανακοίνωση

Στη Σούρπη η εφημερίδα μας θα πωλείται στο super market Τσανάκα. Αναζητείστε την!


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …