• 11 Αυγούστου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 8/8/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 8/8/2015

Ομορφιές

Οι εκδηλώσεις του Αλμυρού τον τελευταίο ενάμιση μήνα με ταξιδεύουν στα χωριά μας. Όμορφοι άνθρωποι και υπέροχα τοπία, που μπορούν να φιλοξενήσουν όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, παντού γύρω από το κέντρο του Αλμυρού. Ηλιόλουστα, ή μελαγχολικά αναλόγως τις διαθέσεις του κύριου καιρού, μου έδωσαν κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράζομαι μαζί σας και εύχομαι να φτάσουν σε μάτια φιλόδοξων επισκεπτών. Τα χωριά μας έχουν ανάγκη της στήριξής μας, της επίσκεψής μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο με τα παιδιά σας να ξεφύγετε από το κέντρο του Αλμυρού και το τσιμέντο και επισκεφθείτε τις ομορφιές του τόπου μας, με αφορμή τις πολλές εκδηλώσεις που γίνονται.

 

Καρακώστα Βασ. 1 κ 2-82015 e-almyros.gr -36

 

a test 2015 e-almyros.gr -5

 

ΠΤΕΛΕΟΣ 6-8-2015 e-almyros.gr -1

ΠΤΕΛΕΟΣ 6-8-2015 e-almyros.gr -2

 

 

Το γεγονός της χρονιάς

Το γεγονός της χρονιάς αδιαμφισβήτητα ήταν το Φεστιβάλ του Los Almiros Rock Radio. Παραδέχομαι στα παραλίγο σαράντα μου χρόνια, ότι πλέον πολλά δεν καταλαβαίνω και με ξεπερνούν από επιλογές διασκέδασης. Όμως έτσι ήταν και θα είναι πάντα. Οι νεώτεροι βρίσκουν τους δικούς τους τρόπους έκφρασης και διασκέδασης, ακόμη και εν μέσω capital control. Συγχαρητήρια για την πάρα πολύ καλή προβολή του Αλμυρού μας.

 

Επιτυχίες

Ολοένα και περισσότερο οργανωμένες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στον Αλμυρό και με μεγάλα ονόματα. Η τελευταία επιτυχία της συναυλίας των Κότσιρα – Μαχαιρίτσα επαινέθηκε πολύ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός των εξαιρετικών καλλιτεχνών, ήταν πολύ ποιοτικός ο ήχος, αλλά και οι πάρα πολλοί εθελοντές φρόντισαν ώστε να κυλήσει χωρίς προβλήματα η συναυλία.

Ο Φώτης Τάμπας άνοιξε τη συναυλία ανοίγοντας παράλληλα την όρεξη για τη συνέχεια. Καμαρώνουμε που ένας ντόπιος καλλιτέχνης, στέκεται επάξια δίπλα από καταξιωμένους τραγουδοποιούς, και τυγχάνει της αναγνώρισής τους. Φώτη προχώρα… σύντομα θα σε θέλει όλη η χώρα!

 

Πολιτική νηνεμία

Οι τοπικοί μας πολιτικοί ηγέτες και σύμβουλοι, παρακολουθούν τις γενικότερες εξελίξεις και έχουν παγώσει όλα… ακόμα και οι «φιλικές» κοντρίτσες. Καλό είναι που στον Αλμυρό δεν πολώνεται το κλίμα, επιλογή όλων των επικεφαλής.

Πάντως, ένα πολύ σοβαρό θέμα έρχεται στη διαβούλευση την ερχόμενη Τετάρτη ως πρώτη συνεδρίαση -και Πέμπτη σε περίπτωση μη απαρτίας- η «Διάγνωση προβλημάτων και διατύπωση προτάσεων πριν την εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Αλμυρού». Ας είμαστε όλοι εκεί, με ιδέες και συμβουλές, παρά του ότι η Διαβούλευση γίνεται πριν την άδεια του δεκαπενταύγουστου.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…