• 2 Αυγούστου, 2015

Νάκος F.C. νικήτρια ομάδα του 5×5 του Γ.Σ.Α. ανάμεσα σε 16 ομάδες

Νάκος F.C. νικήτρια ομάδα του 5×5 του Γ.Σ.Α. ανάμεσα σε 16 ομάδες

Ολοκληρώθηκε με συμμετοχή 16 ομάδων το τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 του Γ.Σ.Α. Η ομάδα ΝΑΚΟΣ F.C. στέφθηκε πρωταθλήτρια ενάντι στην ομάδα του ΚΑΒΑ ΓΩΓΟΥΛΑΣ με σκορ 5-4 στη διαδικασία των πέναλτυ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 6-6 σε ένα γρήγορο παιχνίδι με δυνατές φάσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Α. αναφέρει: Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που δείξανε οι αθλητές κατά τη διάρκεια του τελικού. Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι η ομάδα των πρωταθλητών αποτελείται από τους Χειλά Μάνθο, Μπένο Αποστόλη, Ζήση Βασίλη, Τσόγκα Δήμο, Χρήστο Βασίλη, Θεοδωρίδη Παντελή, Ζήκο Δήμα και Μπούση Μιχαλη.

Με την ολοκλήρωση του 1ου Τουρνουά 5×5 του Γ.Σ. Αλμυρού το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού από την Παρασκευή 24/7/2015 και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1/8/2015 με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλες τις ομάδες που λάβανε μέρος, τόσο για την άψογη συμπεριφορά τους αλλά και για την αγωνιστική τους παρουσία. Σκοπός μας είναι το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός από τον Γ.Σ. Αλμυρού κάθε καλοκαίρι και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να είναι όλο και καλύτερο και πιο οργανωμένο. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κύριο Εσερίδη Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κύριο Βαλαμούτη Κων/νο και τον εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κύριο Ρούσσα Αργύριο για την βοήθεια τους προκειμένου αυτό το τουρνουά να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας τον Κύριο Δημητρίου υπεύθυνο της εταιρείας Κρουαζιέρες Ελισάβετ, το Gazebo Seaside, το αρτοποιείο του κυρίου Μαντζορογιώργου και την κάβα του κυρίου Γώγουλα Αθανάσιου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους κυρίους Παυλίδη Δημήτριο, Ανδρωνά Μιχάλη, Βούλγαρη Παναγιώτη, Ακριβό Ιάσωνα και Πάσιο Ιωάννη για τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές των αγώνων. Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Γ. Σ. Αλμυρού Δήμος Περπερίδης

Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Βελάνης

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…