• 24 Ιουλίου, 2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 29-07-2015

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 29-07-2015

Δημοσιεύουμε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 14η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού την 29η Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

1.       Αναμόρφωση του πρ/σμού των εσόδων και εξόδων του Δήμου οικον. έτους 2015.
2.       Μεταφορά οφειλών του καταργημένου ΝΠΔΔ Δήμου Αλμυρού στο Δήμο Αλμυρού.
3.       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αριθ.697/45047/26-3-2015 εγγράφου της Α.Δ.Θ.Σ.Ε. περί «Έκθεσης ελέγχου του Σ.Ο.Λ. περί οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Αλμυρού για τη χρήση 2012»
4.       Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλμυρού στην υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής έτους 2015-2016»
5.       Έκδοση Εγγυητικής Επιστολής καλής εκτέλεσης προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ποσού 4.000,00 € για την υπογραφή σύμβασης του προγράμματος του παιδικού σταθμού «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής έτους 2015-2016»
6.       Ορισμός εκπροσώπου για την υποβολή αίτησης συμμετοχής – προσφοράς και την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής έτους 2015-2016»
7.       Καθορισμός δυναμικότητας της δομής για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2015-2016»
8.       Γνωμοδότηση για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του αιολικού σταθμού συνολικής ισχύος 17 MW, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας «Χ. ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» στη θέση «Αλογοράχη» του Δήμου Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
9.       Έγκριση διενέργειας της πράξης «Υποδομές Προώθησης της Ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμυρού».
10.  Τροποποίηση της αριθ.166/2014 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης διενέργειας του υποέργου 4 «Προμήθεια & τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού» της πράξης «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Πλατείας & Περιμετρικών Οδών Κέντρου Αλμυρού».

 

11.  Χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Τοπική Κοινότητα Ανάβρας καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού από την εταιρεία «RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ».
12.  Χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στο Δ.Δ. Δρυμώνα καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού από την εταιρεία «RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ».
13.  Χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στο Δ.Δ. Βρύναινας καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού από την εταιρεία «RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ».
14.  Χορήγηση άδειας δικαιωμάτων διέλευσης για την εγκατάσταση δημοσίου δικτύου ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στο Δ.Δ Αγ. Θεοδώρων καθώς και την τοποθέτηση καμπίνας σε ανώνυμη οδό εντός του Οικισμού από την εταιρεία «RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ».
15.  Έγκριση 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδας Εργασιών και έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ¨ΛΙΜΝΕΣ ΖΕΡΕΛΙΑ¨ – ΕΡΓΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ».
16.  Έγκριση 9ου πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αλμυρού»
17.  Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στην Αμαλιάπολη Δήμου Αλμυρού ιδιοκτησίας Χριστέλου Κωνσταντίας σε Ο.Τ που περικλείεται από την Παραλιακή και ανώνυμες δημοτικές οδούς.
18.  Συμπλήρωση της αριθμ. 66/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ανταλλαγής ακινήτων στην Τ.Κ. Βρύναινας.
19.  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό Αμαλιάπολης, για ορισμένο χρονικό διάστημα, κατά τη θερινή περίοδο.
20.  Σύσταση Επιτροπής ονοματοθεσίας οδών –πλατειών Δήμου Αλμυρού.
21.  Έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Αλμυρού για το Καλοκαίρι –Φθινόπωρο 2015 και διάθεση & ψήφιση πίστωσης.
22.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αριθ.54656/09.06.2015 εγγράφου του Δήμου Βόλου με θέμα «Συνεργασία Δήμων Μαγνησίας και Δήμου Βόλου για την υποψηφιότητα του Βόλου – Μαγνησίας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».
23.  Επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού για δράσεις έτους 2015.
24.  Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (παραγωγική άδεια)» στους: α)Δήμου Χρήστο, β)Φάτση Νικόλαο, γ)Νάτζιο Χρήστο, δ)Κοντοβά Μαρία.
25.  Καθορισμός αριθμού επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, για το έτος 2015.
26.  Άδεια ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Υπεραγορά λιανικού εμπορίου» στην εταιρεία ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε..
27.  Διατύπωση απόψεων σχετικά με την εγκατάσταση βουστασίου από τον κ. Ηλία Βαλαμούτη του Παναγιώτη σε έκταση δασικού χαρακτήρα στη θέση «Κούκος»   στην Τ.Κ. Κοκκωτών.
28.  Διατύπωση απόψεων σχετικά με την εγκατάσταση βουστασίου από τον κ. Κωνσταντίνο Γαλανό σε διακατεχόμενη δασική έκταση στη θέση «Χατζηθανάση» περιοχής Τ.Κ. Ανάβρας.
29.  Αίτημα του Συλλόγου «Αντιναρκωτικό Μέτωπο Αλμυρού» σχετικά με την παραχώρηση χώρου για τη διοργάνωση εκδήλωσης.
30.  Αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχιλλείου σχετικά με την παραχώρηση πλατείας Αχιλλείου για τη διοργάνωση εκδήλωσης.
31.  Ψήφισμα συμπαράστασης για τη φορολόγηση των αγροτών.

 

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 Νικόλαος Καλλές


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…