• 8 Ιουλίου, 2015

6χρονος πνίγηκε την πρώτη ημέρα των διακοπών στον Πλαταμώνα

6χρονος πνίγηκε την πρώτη ημέρα των διακοπών στον Πλαταμώνα

Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές της μία τετραμελής οικογένεια από τη Ρουμανία. Η οικογένεια είχε κλείσει «all inclusive» διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Ακτή Πλαταμώνα Πιερίας από 06/07 έως 13/07 και τίποτε δεν προμήνυε τη θλιβερή κατάληξη που θα είχε η επίσκεψή της κατά την πρώτη ημέρα παραμονής της στη χώρα μας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γονείς με τα δύο παιδιά τους -ένα κορίτσι ηλικίας 9 χρόνων κι ένα αγόρι 6 ετών- το μεσημέρι της Δευτέρας, έχοντας κάνει «check-in» μόλις πριν από λίγη ώρα, επισκέφθηκαν το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου κι, αφού γευμάτισαν, αντί να ανέβουν στα δωμάτιά τους και να ξεκουραστούν, αποφάσισαν να χαλαρώσουν μετά το μεσημεριανό φαγητό στις ξαπλώστρες γύρω από τις τρεις πισίνες που διαθέτει το πολυτελές κατάλυμα, θέλοντας να χαρούν τις πρώτες ώρες των διακοπών τους.

Το αγοράκι της οικογένειας, όμως, στις 16:30 διέφυγε της προσοχής των γονέων του -που με βάση πηγές φαίνεται να τους είχε πάρει ο ύπνος- και βούτηξε χωρίς να φορά σωσίβιο ή μπρατσάκια, αρχικά στην παιδική πισίνα. Το εξάχρονο παιδί, εντούτοις, δεν έμεινε εκεί να πλατσουρίζει χωρίς ασφάλεια. Περνώντας με ευκολία το διαχωριστικό που ένωνε την παιδική πισίνα με μία από τις δύο κανονικές, ο εξάχρονος βρέθηκε μόνος κι αβοήθητος σε μία πισίνα με μεγάλο για παιδιά βάθος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και φαίνεται να επήλθε σε ελάχιστα μόλις λεπτά.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η πρώτη που έτρεξε να βοηθήσει ήταν μία Τσέχα συνοδός γκρουπ, που συνεργάζεται με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τα τελευταία χρόνια, έχοντας επιφορτιστεί με την επίβλεψη των τριών πισινών του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό εκείνη βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα.

…η συνέχεια του άρθρου εδώ…


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…