• 30 Ιουνίου, 2015

Επιστολή του Συλλόγου Παλαιμάχων του Γ.Σ.Α. σχετικά με τις εκλογές

Επιστολή του Συλλόγου Παλαιμάχων του Γ.Σ.Α. σχετικά με τις εκλογές

Αγαπητοί φίλοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εμπλοκή μας στο θέμα των εκλογών του Γ.Σ.Α.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ πριν από λίγες μέρες κάνοντας τη γενική συνέλευση καθόρισε τις εκλογές του. Μετά από δυο αναβολές και λόγω μη συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο και με κίνδυνο η ομάδα να πάει για πρώτη φορά στο Πρωτοδικείο, σαν παλαίμαχοι έχοντας χρέος απέναντι στο σύλλογο και στην πόλη του Αλμυρού, αποφασίσαμε να έρθουμε σε έκτακτη γενική συνέλευση και αν δεν υπήρχαν συμμετοχές, να βοηθούσαμε το σύλλογο.

Έτσι στην έκτακτη γενική συνέλευση παίρνοντας το λόγο στο τέλος και αφού δεν υπήρχαν συμμετοχές κάναμε πρόταση να αναλάβουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο οποίο δεν υπήρχε κανένας. Στην συνέχεια εμφανίστηκαν κάποιοι να βάλουν υποψηφιότητα.

Εμείς οι παλαίμαχοι κάναμε το χρέος μας τη δύσκολη αυτή στιγμή που βρέθηκε η ομάδα. Η κίνηση μας ήταν συλλογική και όχι ατομική. Οι παλαίμαχοι απαρτίζονται αυτή την στιγμή πάνω από 50 άτομα ενεργά. Όλοι έχοντας γράψει την δική τους ιστορία εδώ και χρόνια στον Γ.Σ.Α. ως αθλητές , αργότερα άλλοι ως παράγοντες, πρόεδροι και προπονητές.

Ο μόνος σκοπός μας ήταν και είναι να βοηθήσουμε την ομάδα χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και απαλλαγμένοι από πολιτικές βλέψεις χρησιμοποιώντας το σύλλογο ως δικό τους υποχείριο.

Μετά την κίνηση μας να αναλάβουμε το σύλλογο, μάθαμε ότι μερικά άτομα με ανώριμη σκέψη και ενδεχόμενο δόλο μας κατηγόρησαν ότι εμείς ήρθαμε να διαλύσουμε το σύλλογο, ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα άλλου τοπικού σωματείου και ότι θα διαλύσουμε τις ακαδημίες της ομάδας.

Μετά λύπης και με μεγάλη οργή γι’ αυτά τα οποία ακούσαμε, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις εκλογές του συλλόγου.

Θα είμαστε όπως πάντα κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσουμε όπου και όταν μας ζητηθεί.

Η πρόταση μας είναι ότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να βάλλει τις σωστές βάσεις για να μπορέσει ο Σύλλογος να πάει εκεί που αξίζει. Θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια οικονομική. Να δοθεί βάση στις ακαδημίες, στα νέα παιδιά. Στόχος να είναι ο Αθλητισμός και όχι ο Πρωταθλητισμός. Στόχος του συλλόγου είναι να είναι αχρέωτος και όχι να μεταφέρεται ένα χρέος επί χρόνια και απ ‘την άλλη να δίνουμε χρήματα σε ξένους παίχτες για μια χρονιά με σκοπό μόνο να φαινόμαστε προσωπικά κάποιοι χωρίς να σκεφτόμαστε το μέλλον του συλλόγου.

Εμείς σαν παλαίμαχοι είμαστε η ιστορία του συλλόγου και θέλουμε τον ΣΕΒΑΣΜΟ σας.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

¨ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ¨

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …