Archive

Πανελλήνιες: Τα πρώτα αποτελέσματα για τον Αλμυρό

Το e-almyros.gr επικοινώνησε με τους μαθητές του Λυκείου Αλμυρού και συγκέντρωσε τους περισσότερους αριστούχους. Αύριο Τετάρτη θα ανακοινωθούν τα πλήρη αποτελέσματα.
Περισσότερα

Πανελλήνιες: Οι πρώτοι του Λυκείου Σούρπης

Διαβάστε τους πρώτους του Λυκείου Σούρπης -που με την επιφύλαξη (λόγω κωδικών) δημοσιεύουμε (με πάνω από μέσο όρο 17). Συγχαρητήρια!
Περισσότερα

Πανελλήνιες: Οι πρώτοι του Λυκείου Νέας Αγχιάλου

Διαβάστε τους πρώτους του Λυκείου της Νέας Αγχιάλου -που με την επιφύλαξη (λόγω κωδικών) δημοσιεύουμε. Εξαιρετικές οι επιδόσεις. Συγχαρητήρια!
Περισσότερα

Έρωτας, φόβος, προβληματισμός, απόρριψη, πληρότητα στην πρώτη “Δευτέρα Θερινού Σινεμά”

Χθες, 22 Ιουλίου άρχισαν οι προβολές στις “Δευτέρες θερινού σινεμά στο Αρχοντικό” στο αισθητικό Δάσος Κουρί, με το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους art fools. Ταινίες που προκάλεσαν αίσθηση, όλες διαφορετικές
Περισσότερα

“Τα γουρουνάκια κουμπαράδες” από τη Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Σούρπης

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στις 8 μ.μ. η Θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Σούρπης παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Τα γουρουνάκια κουμπαράδες» του Ευγένιου Τριβιζά. Για τρίτη συνεχή χρονιά η θεατρική
Περισσότερα

Η Φιλάρχαιος γιόρτασε την Ημέρα Μουσικής

Εκδήλωση πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Ιουνίου η Φιλάρχαιος για την Ημέρα Μουσικής με θέμα: «Οικειοποιούμενοι το “άλλο”. Αναπαραστάσεις στη Μεγάλη Ευρωπαϊκή Μουσική».
Περισσότερα

Φθιώτιδα: Βρήκε τον πατέρα του κρεμασμένο…

Η είδηση σόκαρε χθες το πρωί την τοπική κοινωνία της Ελάτειας στη Φθιώτιδα. Ένας 58χρονος οικογενειάρχης κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του.
Περισσότερα

Αιφνίδιος θάνατος σε καφετέρια στον Αλμυρό – Χωρίς γιατρό το ασθενοφόρο

Ο συνταξιούχος αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Γεώργιος Κολώνης, έχασε τη ζωή του χθες Δευτέρα μεσημέρι, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο εκλιπών έφθασε στην καφετέρια “η γωνιά της γεύσης” που
Περισσότερα