• 22 Μαΐου, 2015

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ… με τον Βασίλη Μπάρδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ… με τον Βασίλη Μπάρδα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν και οι δυο ημιτελικοί της Eurovision χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ίσως κάποιοι θεωρούν την Φιλανδία, καθώς παιζόταν μέχρι και στα φαβορί για νίκη, αλλά αυτά τα τραγούδια δεν έχουν τύχη στον θεσμό. Τώρα τα γκραν φαβορί που έμειναν είναι ακριβώς αυτά που είχα γράψει πριν δυο μήνες, συν τη Ρωσία. Το τραγούδι το είδατε στον πρώτο ημιτελικό (μάλλον έκανε περίπατο), μια ωραία παρουσία, μια μπαλάντα που σχεδόν πάντα σου εξασφαλίζει μια πολύ καλή θέση, αλλά σπάνια την νίκη. Με δεδομένο πως και η Εσθονία έχει κάτι παρόμοιο, τα δωδεκάρια από αυτό το μπλογκ θα σπάσουν. Μια μερίδα των ΜΜΕ παρουσιάζει ως φαβορί και την Αυστραλία, εδώ όμως ο χρυσός θα αποδειχθεί άνθρακας για όποιον βάλει τα χρήματα του στον Gay Sebadtian.
Το απόλυτο φαβορί παραμένει η Σουηδία που αν μιλάγαμε για άλλες χρονιές χωρίς επιτροπές τότε θα έκανε πάρτι. Ένα μέτριο τραγούδι αλλά με εντυπωσιακή παρουσίαση και δεν ξεχνάμε πως Eurovision = εικόνα. Η επιτροπή όμως δεν ψηφίζει αυτού του είδους τα τραγούδια και εκεί ποντάρουμε φέτος, ώστε να πληρωθούμε μια καλύτερη απόδοση. Πάμε στο δικό μας πουλέν την Ιταλία, τρεις τενόροι, φοβερό τραγούδι και ωραία παρουσία στην σκηνή. Αν δεν κερδίσουν, θα μιλάμε για σκάνδαλο, αλλά οι Ιταλοί την έχουν πατήσει και παλιότερα. Να θυμήσω πως δεν είχε κερδίσει το Βολάρε και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που απείχαν τόσα χρόνια. Το αρνητικό δηλαδή είναι πως δεν έχουν αρκετές συμμαχίες.
Όποιος προνόησε και πόνταρε από νωρίς, τώρα απλά θα κάνει μια κάλυψη, οι υπόλοιποι απλά παίζετε Ιταλία. Για όσους παίξουν άλλα ειδικά στοιχήματα, να έχουν υπόψη τους τις συμμαχίες, τις επιτροπές, αλλά και όσους προέρχονται από ριάλιτι. Ο λόγος είναι, εφόσον έχουν ψηφιστεί από το κόσμο, έχουν κάτι που κάνει γκελ.
Η Εurovision πουλάει και πολλοί γράφουν απλά για να γράφουν, μην δώσετε βάση σε προτάσεις του τύπου αξίζει η Νορβηγία δίνει 40 απόδοση, της πλάκας ιστορίας όλα αυτά. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένες καταστάσεις και χώρες, που απλά συμμετέχουν και χώρες που πάνε για να κερδίσουν.
Κλείνοντας μια αναφορά στη συμμετοχή μας που να θυμίσω την είχαν τρίτο φαβορί στον Ελληνικό τελικό. Πολύ δύσκολο να προβλέψω κάτι εδώ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στις θέσεις των ευροφάνς, λογικά δεν μπαίνει δεκάδα.
Πάμε λοιπόν με Ιταλία νίκη ως βασικό μπετ, που αν δεν κερδίσει, θα μιλάμε για τεράστια αδικία.
Καλή επιτυχία σε ό,τι παίξετε.


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…