• 20 Μαΐου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 16/05/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 16/05/2015

Γραμμημένη…

Δεν ξέρω αν η Ελπίδα, ήρθε. Πάντως με τις κόκκινες γραμμές, το εμπόριο -αλλά και άλλοι τομείς της οικονομίας- εξακολουθούν να ακολουθούν ανεξέλεγκτη πτώση. Την γράμμησαν την Ελπίδα με λίγα λόγια…

 

Λιτότητα, γλυκιά μου…

Τι είναι η λιτότητα, κυρία μου; Ζάχαρη; Να σου έχει πέσει πολύ ή λίγη; Τι εννοούν λίγη λιτότητα παραπάνω; Πάει το γλυκό, χάλασε… δεν διορθώνεται. Βάλ’ τε όση λιτότητα θέλετε. Άλλα υλικά χρειάζονται, για ευρωπαϊκή χυλόπιτα.

 

Γαλανό μου όνειρο, απατηλό…

Δήμαρχε, για το 2016, πιστεύω να βάλουμε μια Γαλάζια σημαία στις παραλίες μας… άντε γιατί με τις γραμμές και τις σημαίες μονοπώλησε το κόκκινο και στο τέλος θα γίνουμε ταύροι.

 

Θερινός Κινηματογράφος (τίτλος)

Ναι, θερινός Κινηματογράφος Αλμυρού (σχόλιο). Πληροφορίες εντός.

 

Ράλι Όθρυς

Εθιστικό το Ράλι Όθρυς. Όσοι έχουν παρακολουθήσει μια φορά, έρχονται και για το επόμενο. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, την Ειρήνη Μαυρογένη και τους Κώστα Γουριώτη, Ολυμπία Κουλιού και Βασίλη Παληά.

Κάτι για χωμάτινο ράλι στον Αλμυρό συζητιέται, κάτι για νέα Λέσχη συζητιέται… δεν ξέρω τι θα γίνει… όλα ευπρόσδεκτα. Πάντως το Ράλι είναι κρίμα να μηδενίσει, ενώ βρίσκεται στο οκτώ. Να τα εκατοστίσει ευχόμαστε!

 

Πανελλήνιες!

Καλή δύναμη ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που διαβάζουν για εξετάσεις σε γυμνάσια, λύκεια, αλλά και στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν θα τονίσω, ότι θα έχετε άλλες ευκαιρίες (που θα τις έχετε). Θα τονίσω ότι για το μέλλον σας δεν πρέπει να αφήνετε καμία ευκαιρία χαμένη. Σφίξτε τα δόντια, λίγες μέρες έμειναν, βάλ’τε τα δυνατά σας. Και ένα περίεργο κίνητρο… Αναρωτηθείτε αν όντως θέλετε να δείτε αργότερα στη ζωή σας σπασικλάκια με σύστημα (και μικρότερες δυνατότητες) να είναι διευθυντές σας… Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και ας… περάσουν οι καλύτεροι!

 

Για τις μανούλες;

Είπαμε για τους μαθητές, να πούμε και για τις μανούλες… Καλή δύναμη, υπομονή, υπομονή, υπομονή! (άντε και στους μπαμπάδες). Όσο για τα μικρά αδέρφια… τόπο στον εξεταζόμενο… Παίξ’ τε παραπέρα, για λίγες μέρες.

 

Νεανικές ευθυβολές

Το δεύτερο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, πήραμε στα χέρια μας την περασμένη εβδομάδα. Ταλεντάκια ήδη ξεπήδησαν από τις γραμμές τις εφημερίδας, με τους καθηγητές να παρακολουθούν περήφανοι. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις πρωτοβουλίες αυτές και μας τιμά το γεγονός ότι σπεύδουν σε κάθε φύλλο να μας φέρουν ένα αντίτυπο! Μπράβο, παιδιά, καλή συνέχεια για την επόμενη χρονιά!

 

Θ’ αγιάσει

Θα αγιάσει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαλαμούτης! Τόσους δρόμους σε εκκλησάκια έχει επιμεληθεί, για να μπορέσουν οι πιστοί να προσκυνήσουν τον προστάτη Άγιο της οικογενείας τους… Δύσκολο έργο του συμμαζέματος της οδοποιίας και της καθαριότητας, έργο που χρειάζεται και δύσκολες αποφάσεις. «Δεν με πειράζει, αν χάσω κάποιους με τις αποφάσεις που παίρνουμε, ξέρω ότι θα κερδίσω άλλους», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη γράφουσα. Καλό κουράγκιο, Έλληνα!

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…