• 13 Μαΐου, 2015

Γ.Σ.Α. – Πύδνα Κίτρους 1-2 και η συνέχεια δυσκολεύει

Γ.Σ.Α. – Πύδνα Κίτρους 1-2 και η συνέχεια δυσκολεύει
Άδικη χαρακτηρίστηκε από Αλμυριώτες η εντός έδρας ήττα που υπέστη ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού από την Πύδνα Κίτρους, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαΐου, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ατρόμητος Παλαμά απέσπασε λευκή ισοπαλία μέσα στον Αμπελωνιακό και -βάσει αυτών των αποτελεσμάτων- γίνεται δύσκολη η συνέχεια για πρόκριση.

Στο παιχνίδι του Αλμυρού ο Γ.Σ.Α. παρατάχτηκε απέναντι σε μια αξιόμαχη και τεχνική ομάδα («ψημένη», όπως την χαρακτήρισε μετά τον αγώνα ο Λευτέρης Καλογήρου), η οποία ωστόσο δεν ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους της πόλης μας, οι οποίοι είχαν την ατυχία να ισοφαριστούν αμέσως, αλλά και να χάσουν μια «καραμπινάτη» ευκαιρία με τον Κρανά, στις αρχές του αγώνα, που ίσως να άλλαζε τελικά και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο Στάδιο από τους Αλμυριώτες φιλάθλους, πολυάριθμοι και με παλμό, συνθήματα κτλ., ενώ και η φιλοξενούμενη ομάδα της Πιερίας έχει κι αυτή κάποιους φιλάθλους της μαζί, αλλά και τον Δήμαρχό της, τον οποίο χαιρέτισαν στο ημίχρονο, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλός του Αργύρης Ρούσσας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Οι εντονότερες συγκινήσεις καταγράφηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Ο Αλμυρός προηγήθηκε στο 73’, όταν -μετά από εκτέλεση κόρνερ- ο Αραπίτσας σκόραρε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά από δυο λεπτά η Πύδνα ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά του Κυπαρίσση, ύστερα από σέντρα του Σαββίδη, για να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 81’, με δυνατό σουτ του Ευαγγελόπουλου. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου, στο μεγαλύτερο διάστημα, όπως και μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να προφυλάξουν τα νώτα τους, αλλά υπήρξαν και διαστήματα που ρισκάρισαν επιθέσεις για το γκολ. Οι κυανόλευκοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Κρανά στο 13’, όταν -αφύλακτος και τετ-α-τετ- έπιασε κεφαλιά από θέση βολής και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης τον κυανόλευκων βγήκε στην κόντρα στο 40΄κι έπιασε επικίνδυνο σουτ, που απέκρουσε σε κόρνερ αμυντικός της Πιερίας. Η Πύδνα είχε ελάχιστες ευκαιρίες, αν και προσπάθησε να πιέσει τον Αλμυρό για να πετύχει γκολ, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον και αγωνία στον αγώνα. Σημαντικότερη ευκαιρία τους το φάουλ που εκτέλεσε στο 17’ ο Αποστολίδης, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και απέκρουσε θεαματικά ο Πλακαρός, ο οποίος αργότερα τραυματίστηκε ελαφρά, όταν προσπάθησε να ανακόψει τον Χαρισόπουλο. Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Μπλούνας, με βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Στυλιανό Καραγιάννη, όλοι από τη Φθιώτιδα. Παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Κρίκης, της ΕΠΣ Τρικάλων. Κίτρινες κάρτες για την Πύδνα αντίκρισαν οι Σαμανίδης, Αποστολίδης, Θαμνόπουλος και για τον Αλμυρό ο Πλαβός. Γ.Σ.Α. (προπ. Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας (82’ Βούλγαρης Ν.), Κυριάκος, Πλαβός, Κρανάς (67’ Αραπίτσας), Ράπτης, Βούλγαρης Π., Αναστασίου, Χειλάς (80’ Αντζούρης). Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Ίτσιος, Θαμνόπουλος, Σαμανίδης, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Τσιόμης, Σαββίδης, Αποστολίδης (89’ Δασκαλόπουλος), Κυπαρίσσης, Κόιτς, Χρυσόπουλος (77’ Παπαστεργίου).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μετά την ολοκλήρωση και της 2ης αγωνιστικής η βαθμολογία του 6ου ομίλου διαμορφώνεται ως εξής: τερμ. βαθμοί Πύδνα Κίτρους 4-2 6 Ατρόμητος 2-0 4 Αμπελωνιακός 1-2 1 Γ.Σ Αλμυρού 1-4 0.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αφού σημειώσουμε ότι οι αγώνες γίνονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή, το πρόγραμμα του 6ου ομίλου, για τα play offs ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αναλυτικά είναι:
1η αγωνιστική 10/5
Ατρόμητος Παλαμά – ΓΣΑ 2-0 Πύδνα
Κίτρους – Αμπελωνιακός 2-1
2η αγωνιστική 13/5
ΓΣΑ – Πύδνα Κίτρους 1-2
Αμπελωνιακός – Ατρόμητος 0-0
αγωνιστική
17/5 Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος ΓΣΑ – Αμπελωνιακός
4η αγωνιστική 20/5 ΓΣΑ – Ατρόμητος Αμπελωνιακός – Πύδνα
5η αγωνιστική 24/5 Πύδνα Κίτρους – ΓΣΑ Ατρόμητος – Αμπελωνιακός
6η αγωνιστική 27/5 Ατρόμητος – Πύδνα Αμπελωνιακός – ΓΣΑ


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …