• 9 Μαΐου, 2015

Τεχνικό σεμινάριο Ζίου Ζίτσου για τους μαθητές της σχολής πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Τεχνικό σεμινάριο Ζίου Ζίτσου για τους μαθητές της σχολής πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 08-05-15, το σεμινάριο που διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του sensei Αντώνη Λεωνίδα στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της σχολής στον Αλμυρό.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής JIU JITSU, αλλά και κεντρικός διαιτητής και υπεύθυνος διαιτησίας κύριος Πουλικίδης Μιχάλης.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι αθλητές της σχολής και αποκόμισαν από αυτό συμβουλές και επιπλέον γνώσεις. Δόθηκε η ευκαιρία στους “Μαχητές” να κατανοήσουν καλύτερα το αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτσου, με τη βοήθεια του έμπειρου δασκάλου.

Αρκετές τεχνικές αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, αλλά αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του sensei Μιχάλη Πουλικίδη, είναι πως όλοι οι αθλητές,  μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να αγωνιστούν σε αγώνες ζίου ζίτσου χωρίς δυσκολία αλλά με μεγάλη επιτυχία και πολύ ανεβασμένο επίπεδο.

Ο ίδιος ανέφερε: “χαίρομαι που βρίσκομαι σ αυτή τη σχολή σήμερα εδώ μαζί σας και παρόλο που ξέρω πως ο βασικός κορμός της σχολής σας είναι η πολεμική τέχνη του kyokushin budokai  έχω εντυπωσιαστεί με την εξελίξη και βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι του Ζίου Ζίτσου. Θέλω να σας πω πως ο δάσκαλος σας κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό δεν το βλέπω μόνο εδώ σήμερα  αλλά και με τη συμμετοχή σας σε αγώνες όπου έχετε φτάσει σε σημείο να διεκδικείτε πρώτες θέσεις.

Είναι βασικό για την εξέλιξή σας, ότι η σχολή σας αποτελεί μέλος της ομοσπονδίας μας, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες στην Ελλάδα , αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αριθμεί 243 σωματεία, όπως και ο προπονητής σας είναι αναγνωρισμένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η εθνική μας ομάδα είναι από τις καλύτερες στον κόσμο καθώς βρίσκεται συνέχεια στις πρώτες θέσεις  και οι αθλητές που έχουν διακρίσεις μοριοδοτούνται από το Ελληνικό κράτος.”

Στο τέλος του σεμιναρίου οι δύο προπονητές αντάλλαξαν ευχές, ο sensei Αντώνης Λεωνίδας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πουλικίδη για το αναλυτικό σεμινάριο που προσέφερε στους μαθητές του, αλλά και οι μαθητές τον αντάμειψαν με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Osu!

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…