• 4 Μαΐου, 2015

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Εσερίδης Κυριάκος του Δημητρίου και της Ιωάννας, το γένος Παπαδοπούλου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη, και η Παλάσκα Αναστασία του Ιωάννη και της Χρυσής, το γένος Λάμπογλου, που γεννήθηκε στη Λάρισα, και κατοικεί στον Πλάτανο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πλατάνου.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Σαλάτας Χρήστος του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας, το γένος Σταμούλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη Αττικής, και η Σιδέρη Γεωργία του Χρήστου και της Ευθυμίας, το γένος Κουκουβίνου, που γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη, και κατοικεί στην Ηλιούπολη Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Αθήνα.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Πλαβός Φώτιος του Γεωργίου και της Νίκης, το γένος Τσιούμα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Ζαχαρή Ειρήνη του Δημητρίου και της Όλγας, το γένος Πούλιου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Βαλαμουτόπουλος Νικόλαος του Ανάργυρου και της Γεωργίας, το γένος Καλοδήμου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Κολοκύθα Ιωάννα του Κωνσταντίνου και της Συνοδής, το γένος Τσεργή, που γεννήθηκε στο Βόλο, και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Καπέλλος Απόστολος του Χρήστου και της Δήμητρας, το γένος Τσιμπούκα, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στην Ανάβρα, και η Tafa (Τάφα) Orgeta (Οργκέτα), του Telo (Τέλο) και της Mimoza (Μιμόζα), το γένος Lalaj (Λάλαϊ), που γεννήθηκε  στην πόλη Memaliaj, Tepelene Albania, (Μεμαλίαϊ, Τεπελένι Αλβανίας) και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Νικόλαος – Ευσέβιος Παναγιώτου του Βασιλείου και της Άννας, το γένος Παπανάτσιου, που γεννήθηκε στη Ν. Ιωνία Βόλου και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Άννα Κοντοστάθη του Ευσταθίου και της Αικατερίνης  το γένος Μαυραντζά που γεννήθηκε  στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Γεώργιος Κουρκούμπας του Δημητρίου και της Καλλιόπης, το γένος Μπαριτάκη, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Αγγελική Γεωργίου του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας το γένος  Μποντού που γεννήθηκε  στο Βόλο, και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Ντιβανίδης Ευάγγελος του Ανάργυρου και της Ευφροσύνης, το γένος Ευαγγέλου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Γιαννούλη Ηρώ του Βασιλείου και της Μαρίας, το γένος  Παπαγιαννίτση, που γεννήθηκε στο Βόλο, και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Αλμυρό.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Μανέλ Πουρτούς Σελλιαρές του Τζουζέπ Μαρία Πουρτούς Βινιέτα  και της Λάουρα Σελλιαρές Καζαρραμόνα, που γεννήθηκε στο Τουρελιό Καταλανίας και κατοικεί στην Βαρκελώνη, και η Μυρτώ – Βασιλική Καλλέ του Χρήστου και της Ευμορφίας, το γένος  Κεχαγιά, που γεννήθηκε στην Αθήνα, και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Αμαλιάπολη Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τσιότσιος Αντώνιος του Αποστόλου και της Ροδάνθης το γένος Βακουφτσή, που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατοικεί στον Αλμυρό και η Οριάντα (Orjada) Τζέλο (Xhelo) του Μουκαέτ (Mukaet) και της Τζιγιέ (Xhije), το γένος Σινάνη (Sinani), που γεννήθηκε στo O. ΠΡΕΝΙΑΣ, ΛΙΜΠΡΑΖΝΤ  O. PRRENJAS, LIBRAZHD, ALBANIA στην Αλβανία και κατοικεί στον Αλμυρό πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι  ο Ράντζας Βασίλειος του Χρήστου και της Αικατερίνης, το γένος Φράγκου, που γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδος και κατοικεί στην Ανάβρα, και η Πένκα Ράντζα (Penka Rantzas) του Ιβάνοβα (Ivanova) και της Γκρικορίνα (Grigorina), το γένος Βασίλεβα (Vasileva) που γεννήθηκε  στην πόλη Ετρόπολε της Βουλγαρίας και κατοικεί στην Ανάβρα, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ετρόπολε Βουλγαρίας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…