• 21 Απριλίου, 2015

Οι αντίπαλοι του Γ.Σ.Α. στα μπαράζ για Γ’ Εθνική

Οι αντίπαλοι του Γ.Σ.Α. στα μπαράζ για Γ’ Εθνική

Η Πύδνα Κίτρους (στη φωτογραφία) από την Πιερία, ο Αμπελωνιακός και πιθανότατα ο Ατρόμητος Παλαμά θα είναι οι αντίπαλοι του ΓΣΑ στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική.

Από την Καρδίτσα θα αρχίσουν τους αγώνες  τους (θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή) οι κυανόλευκοι του Αλμυρού.
Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια ομάδα μας παίζει στις 10 Μαΐου στην έδρα της πρωταθλήτριας Καρδίτσας (πιθανότατα ο Ατρόμητος Παλαμά) και μετά έχει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στον Αλμυρό, με την Πύδνα Κίτρους και τον Αμπελωνιακό, αλλά και τον επαναληπτικό της Καρδίτσας.
Τα μπαράζ της Καρδίτσας συνεχίζονται και απομένει ακόμη μια αγωνιστική. Με το ενάμισι ….πόδι αγκαλιά με το πρωτάθλημα όμως θεωρείται ότι είναι από σήμερα Τρίτη ο Ατρόμητος Παλαμά, που κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Προάστιο νικώντας τον Α.Ο. Σελλάνων με 0-1. Πλέον ο Ατρόμητος αρκείται μόνο σε ισοπαλία στην έδρα του, την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Κυψέλη, για να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής εκπροσωπώντας την Ένωση Καρδίτσας στα play offs ανόδου της Γ’ Εθνικής.
Ο προπονητής του ΓΣΑ Λευτέρης Καλογήρου ταξίδεψε εκεί σήμερα Τρίτη, για να «κατασκοπεύσει» τον έναν από τους προσεχείς αντιπάλους του.
Ως προς τον Αμπελωνιακό, να σημειώσουμε ότι έκανε …περίπατο στο τοπικό πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας 78 βαθμούς, 16 περισσότερους από τον δεύτερο.
Παρόμοιο και εκτενέστερο περίπατο έκανε επίσης και ο Ατρόμητος Παλαμά (86 βαθμοί και -25 ο δεύτερος), μια ομάδα με πολλή σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες της και πρώην παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ρόστερ της.
Η Πύδνα Κίτρους όμως, θεωρητικά εμφανίζεται σαν η πιο αξιόμαχη αντίπαλος. Έχει πρόεδρο τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πιερικού Γ. Ντούμο και στις τάξεις της πολλούς παίκτες με εμπειρίες από Β’ και Γ’ Εθνική.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αφού σημειώσουμε ότι καταχωρούμε με επιφύλαξη τον Ατρόμητο Παλαμά σαν πρωταθλητή Καρδίτσας (χρειάζεται ένα βαθμό στην έδρα του με εύκολο αντίπαλο, στον τελευταίο αγώνα των τοπικών μπαράζ), το πρόγραμμα του 6ου ομίλου για τα play offs ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία (οι αγώνες θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή από 1οης Μαΐου), αναλυτικά είναι:

1η αγωνιστική 10/5
Ατρόμητος Παλαμά – ΓΣΑ
Πύδνα Κίτρους – Αμπελωνιακός

2η αγωνιστική
ΓΣΑ – Πύδνα Κίτρους
Αμπελωνιακός – Ατρόμητος Παλαμά

3η αγωνιστική
Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος Παλαμά
ΓΣΑ – Αμπελωνιακός

4η αγωνιστική
ΓΣΑ – Ατρόμητος Παλαμά
Αμπελωνιακός – Πύδνα Κίτρους

5η αγωνιστική
Πύδνα Κίτρους – ΓΣΑ
Ατρόμητος Παλαμά – Αμπελωνιακός

6η αγωνιστική
Ατρόμητος Παλαμά – Πύδνα Κίτρους
Αμπελωνιακός – ΓΣΑ


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…