• 20 Απριλίου, 2015

Νέες πληροφορίες για το 8ο Ράλι της Όθρυος – έκδοση 18-4-2015

Νέες πληροφορίες για το 8ο Ράλι της Όθρυος – έκδοση 18-4-2015

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε η επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου», με το ποσό των 15.000 ευρώ για τη διοργάνωση του 8ου Ράλι της Όθρυος.

Τα χρήματα προκύπτουν από χορηγίες τις οποίες αποδέχθηκε η Οικονομική Επιτροπή και έχουν γραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου, με αναμόρφωση αυτού. Ενώ αναφέρθηκε ότι οι τελετές έναρξης και λήξης θα γίνουν στη θέση «Πλατάνια», λόγω των έργων της πλατείας.

Κοινοποιούμε Δελτίου Τύπου της ΛΑΒ (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της ΛΑΒ, lavolos.gr):

Ο αγώνας διοργανώνεται και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού που έχει αποδείξει ότι στηρίζει το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, εδώ και οχτώ (8) συναπτά έτη με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και τη Δημοτική Αρχή να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν άψογο αγώνα στην περιοχή.

Ο αγώνας για μία ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί στο ξακουστό βουνό των Τιτάνων την Όθρυ του Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας ο οποίος μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου αλλά και στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδας με (2) επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ, σε μια διαδρομή 100 συνολικών χλμ από Αλμυρό, Κωφοί, Κοκκωτοί, Πλάτανος λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του  Αλμυρού. Το Σάββατο 9 Μαΐου από τις 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. ΦΩΤΟΥ – Κ.ΡΑΠΤΗΣ ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνέχεια στις 19:30 το απόγευμα η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα στο χώρο της εμποροπανήγυρης του Αλμυρού. Εν συνέχεια τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν (προς φύλαξη) έως το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου και στις 09:47, θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας. Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γύρω στις 14:00 στον ίδιο χώρο.


 

Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα!!!

Ο χώρος της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού θα φιλοξενήσει την Τελετής Εκκίνησης – Αφετηρία αγώνα – Service Park – Τερματισμό και Απονομή των επάθλων στους νικητές, σε έναν χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν τη Δευτέρα 13 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 1 Μαΐου και ώρα 10:00 το βράδυ. Βάσει κανονισμού οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟΝ  μέσω fax – email συνοδευόμενο από το παραστατικό της Τράπεζας.

Ο Δήμος Αλμυρού συμβάλλοντας στη μείωση των εξόδων αγωνιζομένων παρέχει:

1ο: ΕΚΠΤΩΣΗ 40ευρώ σε κάθε συμμετοχή..

Το παράβολο συμμετοχής διαμορφώνεται σε 290ευρώ έως 1600cc & 320ευρώ άνω των 1600cc

2ο: Διανυκτέρευση σε όλα τα πληρώματα

(θα δοθεί στον Τ.Ε. το ποσό των 40ευρώ ανά συμμετέχοντα)

3ο: Γεύμα, το Σάββατο βράδυ στους συμμετέχοντες μετά τη Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης

4ο: Αυτοκινητάμαξα με τη συμπλήρωση 9 αυτ/των από Αθήνα – Αλμυρό & αντίστροφα. Το 50% του ποσού παρέχεται από Δήμο (υπόλοιπο 50% από ΟΜΑΕ)

 

Η Λ.Α.ΒΟΛΟΥ παρέχει επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 30ευρώ στους Αθλητές της

 

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στον χώρο του Τερματισμού την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 15:00.

Η Λ.Α.Βόλου με την υλική και ηθική υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Ράλλυ ΟΘΡΥΣ υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις «κερκίδες» του βουνού των Τιτάνων ΟΘΡΥΣ.


Σχετικά Άρθρα

Χρ. Τριαντόπουλος : Πάνω από 300 εκατ. ευρώ για οριστικές αποκαταστάσεις ζημιών στη Μαγνησία

Χρ. Τριαντόπουλος : Πάνω από 300 εκατ. ευρώ για οριστικές αποκαταστάσεις ζημιών στη Μαγνησία

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, παρουσιάστηκε, υπό τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μουζάκι από τον…
Μαθητές του 3ου Δημοτικού Αλμυρού γνώρισαν… τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

Μαθητές του 3ου Δημοτικού Αλμυρού γνώρισαν… τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

«Όπου και να θολώνει ο νους σας μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη»….Οδυσσέας Ελύτης. Κάνοντας εφαρμογή…
Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Αλμυρός στον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Αλμυρός στον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη

Όμορφη όσο και θερμή υποδοχή επεφύλαξε, την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Αλμυρός στον Σπύρο Πετρουλάκη, ο…