• 15 Απριλίου, 2015

Διμήνι – ΓΣΑ 1-0 και στον επαναληπτικό αγώνα του Σαββάτου ο τελικός …λογαριασμός

Διμήνι – ΓΣΑ 1-0 και στον επαναληπτικό αγώνα του Σαββάτου ο τελικός …λογαριασμός

Έχασε το πρώτο παιχνίδι – μπαράζ στο Διμήνι ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού με 1-0, σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου, με ένα μόνο γκολ, που του δίνει τα περιθώρια να ελπίζει, ότι μπορεί να προχωρήσει στα play offs για τη Γ’ Εθνική, στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα, που θα διεξαχθεί αυτή τη φορά στον Αλμυρό, ώρα 4.00 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 18 Απριλίου.

Σ’ αυτούς τους διπλούς αγώνες μετράει και η διαφορά τερμάτων και αν οι κυανόλευκοι, στο δεύτερο παιχνίδι της Κυριακής, καταφέρουν να κερδίσουν τουλάχιστον με δύο γκολ, «ξεκλειδώνοντας» την άμυνα του αντιπάλου τους (ενώ παράλληλα θα κρατήσουν ανέπαφη τη δική τους εστία), θα είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν στα μπαράζ, με τους εκπροσώπους των άλλων Θεσσαλικών νομών.

Αν κερδίσουν με το ίδιο σκορ (1-0) η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ένα ακόμη λόγος αισιοδοξίας για τους Αλμυριώτες είναι το γεγονός ότι η ήττα στο Διμήνι μοιάζει με μαγική εικόνα (κάτι που παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι), αφού σ’ αυτό το γεμάτο ένταση -αλλά ήσυχο- παιχνίδι της Τετάρτης επεκράτησαν κατά κράτος των Διμηνιωτών, είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ αντίθετα το Διμήνι μόνο μία στο 47’, που μετέτρεψε σε γκολ με σουτ, μετά από λάθος της άμυνας του ΓΣΑ.

Καλή η διαιτησία του Μανώλη Σκουλά και των βοηθών του Χρ. Τσιγγινέ και Γ. Τασσιόπουλου.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι στο Διμήνι ακολούθησαν την ομάδα τους πολλοί Αλμυριώτες φίλαθλοι, τόσοι ώστε να κερδίσουν τη μάχη της κερκίδας.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στον επαναληπτικό αγώνα έδρας. Όλη η φίλαθλη Νοτιοδυτική Μαγνησία πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των κυανόλευκων, γεμίζοντας το Στάδιο.

 

ΓΣΑ (προπονητής Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσος (60’ Αραπίτσας), Ράπτης, Αναστασίου (70’ Κρανάς), Αντζούρης (60’ Βούλγαρης Ν.), Βούλγαρης Π., Χειλάς.

 

Τα μπαράζ ανόδου

Από την Καρδίτσα θα αρχίσει τους αγώνες μπαράζ ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ (ΓΣΑ ή Διμήνι), για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΘ παίζει στις 10 Μαΐου στην έδρα της πρωταθλήτριας Καρδίτσας και μετά έχει εντός έδρας παιχνίδια με τις πρωταθλήτριες ΕΠΣ Πιερίας και Λάρισας.

Οι ημερομηνίες τέλεσης των μπαράζ ανόδου είναι: 1η αγωνιστική Κυριακή 10 Μαΐου, 2η αγωνιστική Τετάρτη 13 Μαΐου, 3η αγωνιστική Κυριακή 17 Μαΐου, 4η αγωνιστική Τετάρτη 20 Μαΐου, 5η αγωνιστική Κυριακή 24 Μαΐου, 6η αγωνιστική Κυριακή 31 Μαΐου.

Από την ΕΠΣ Λάρισας πρωταθλητής και με νταμπλ είναι ήδη ο Αμπελωνιακός, ενώ σε Καρδίτσα και Πιερία υπάρχουν ακόμη μπαράζ.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …