• 6 Απριλίου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4/4/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 4/4/2015

Εκεί όπου η «φωνή» σας γράφεται!

Γράφεται η φωνή; Ναι γράφεται. Γράφεται η διαφωνία… Αρκεί να το θέλει κανείς. Για το θέμα των καταδυτικών πάρκων διαθέσαμε τον χώρο που του άρμοζε, ώστε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αναφέρουμε το βήμα των πολιτών που δόθηκε. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν συνεχώς τον χώρο και χρόνο, λόγω της εκλογής τους και της ενασχόλησής τους με τα κοινά. Πάγια τακτική του πρώτου εκδότη μας ήταν –και παραμένει σήμερα- ανεξαρτήτως συμφερόντων, όπου υπάρχει αίτημα, καταγγελία, συμφωνία ή διαφωνία πολίτη να γράφεται στην εφημερίδα μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να δίνετε την ψήφο εμπιστοσύνης σας, κάθε εβδομάδα, στα περίπτερα.

Όσο δυσκολεύουν οι καιροί, τόσο ενοχλεί η ελευθεροτυπία.

 

Το γάντι πάντως βρώμισε

Το γάντι για τα διόδια που ρίξαμε δεν το σήκωσε κανείς. Προφανώς, ήταν κοινό μυστικό, προφανώς, δεν βρέθηκε ακόμη ο Δαυίδ στην υπόθεση που θα σηκώσει τη σφεντόνα.

 

Αδέσποτη επιτροπή

Επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων έχουμε, συνεδρίαση δεν έχει γίνει απ’ όσο γνωρίζουμε. Ο Δήμαρχος στα κατά τόπους συμβούλια που παρευρέθηκε (παντού του θέτουν το πρόβλημα), σωστά λέει ότι είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα και ότι ίσως δεν επιλύεται, αλλά αυτό σημαίνει ότι σηκώσαμε τα χέρια ψηλά; Τους καλοκαιρινούς μήνες θα έρθουμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα περισσότερο, όπως και οι τουρίστες μας. Ας στηρίξουμε τουλάχιστον όλες τις εθελοντικές προσπάθειες που γίνονται.

 

Dj Τάκης, τρέμε Dj Caco!

Το μικροφωνικό σύστημα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούμε να πούμε ότι είναι το μοναδικό ζήτημα που συζητιέται σε κάθε συνεδρίαση… Ο Δήμαρχος πλέον είναι ο πιο ειδικός στην επίλυση των προβλημάτων του, αφού είναι δίπλα του και έχει μάθει να το ρυθμίζει καλύτερα από όλους. Άντε, και Dj!

 

Κάνω τη Σαρακοστή

Ακούω κάποια πράγματα, βρε αδερφάκι μου… Και είμαι εν μέσω συνεδριαζομένων και αναγκάζομαι να κάνω τη Σαρακοστή (μένω με κλειστό στόμα, αποσβολωμένη, ευχόμενη να είχα και άλλα πόδια να προλάβω να κλωτσήσω μερικούς), αφού ως ψηφοφόρος και η ίδια αγανακτώ.

 

Αποριούλες

Στα καταδυτικά, υδροπλάνα δεν προσγειώνονται, προσγειώνονται;

Ο μελετητής των καταδυτικών πάρκων, τις βιομηχανίες τις προστάτευσε; Εν-οχλούσαν στην επένδυση και στις καταδυτικές δραστηριότητες;

 

Στον άσπονδο φίλο μου

Θαύμασα πρόσφατα την εμπειρία και γνώση σας για το σύστημα της διαπλοκής, όπως το αναλύσατε! Μπορώ να πω όμως, ότι δεν εξεπλάγην.

 

Κατόπιν εορτών

Κατόπιν εορτών θα συζητηθεί το αίτημα της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού για την εξέλιξη του έργου της πλατείας. Είδηση και σχόλιο από μόνο του.

 

Η αγορά του Αλμυρού πανέτοιμη μας περιμένει

Οι δικοί σας άνθρωποι, οι έμποροι του Αλμυρού, οι γείτονες, συμμαθητές, πελάτες και φίλοι, μας περιμένουν πλήρεις εμπορευμάτων να μας εξυπηρετήσουν για τις ανάγκες του Πάσχα. Να μη γελιέται κανένας πολίτης, ότι αν στηρίξει την αγορά του Αλμυρού, θα στηρίξει την τσέπη του, την ποιότητα ζωής του και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες να στηρίξουν τους ντόπιους συναδέλφους τους.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΛΜΥΡΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΨΩΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ. Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, ΠΛΗΡΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…