• 26 Μαρτίου, 2015

Νέες συλλήψεις στα ΚΤΕΛ Αλμυρού για ναρκωτικά

Νέες συλλήψεις στα ΚΤΕΛ Αλμυρού για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν προχθές (24-03-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δύο έλληνες, ηλικίας 27 και 53 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ακολουθεί Δελτίο Τύπου με σύλληψη και σε άλλο ΚΤΕΛ του νομού.

Ειδικότερα,  μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες θα παραλάμβαναν από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Αλμυρό δέμα με ναρκωτικές ουσίες προερχόμενο από Αθήνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον προαναφερόμενο χώρο την 27χρονη απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα αλλά και τον 53χρονο συνεργό της που την ανέμενε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του.

 

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους  (10,27) γραμμαρίων, καθώς και μία πλαστική φιάλη με μεθαδόνη, βάρους (112) γραμμαρίων και κατασχέθηκε.

 

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της  27χρονης αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (0,53) γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

 

Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 

Η συλληφθείσα παρέλαβε από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης δέμα με ηρωίνη

 

Στην κατοχή της βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό 

 

Συνελήφθη χθες (24-03-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μια 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα,  μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες η δράστιδα θα παραλάμβανε από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης δέμα με ναρκωτικές ουσίες προερχόμενο από την Αθήνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον προαναφερόμενο χώρο την 42χρονη, απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα με ηρωίνη, βάρους  (15,07) γραμμαρίων.

 

Το δέμα με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον από την κατοχή της 42χρονης κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (3,84) γραμμαρίων, (14) ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…