• 21 Μαρτίου, 2015

Πρωτεσίλαος – Αχιλλέας 3-3 σ’ ένα χορταστικό ματς με πολλές συγκινήσεις

Πρωτεσίλαος – Αχιλλέας 3-3 σ’ ένα χορταστικό ματς με πολλές συγκινήσεις

Χορταστικό παιχνίδι με 6 γκολ έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Φτελιό, όπου ο Πρωτεσίλαος φιλοξενούσε το «γείτονα» Αχιλλέα, στον οποίο παραχώρησε ισοπαλία 3-3.


Ήταν γενικά ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο ο αδιάφορος βαθμολογικά Πρωτεσίλαος και ο προπονητής του Μιχάλης Ανδρωνάς έδωσαν ευκαιρίες συμμετοχής σε 7 μικρούς κάτω των 20 ετών, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες για το άμεσο μέλλον.
Αντίθετα, ο Αχιλλέας (που έχασε και πέναλτι στο 73’, όταν εκτέλεσε άουτ ο Πλασταράς και είχε προηγηθεί ανατροπή του Νιφορόπουλου), όπως και ο κόουτς Θανάσης Ακρίβος εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του Γ. Τασιόπουλου, γιατί δεν κράτησε τις καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα, αλλά και για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι και δεν δόθηκε στο 90’, σε ανατροπή του Τσεκούρα.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ακρίβος σχολίασε το παιχνίδι λέγοντας, ότι «πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό, ο Γολγοθάς για τη σωτηρία μας συνεχίζεται και τώρα θα έχουμε στραμμένα τα βλέμματά μας αύριο στο Στεφανοβίκειο (Κυριακή 22 Μαρτίου), στο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Αετό Κερασιάς».

ΤΑ ΓΚΟΛ
Το 0-1 στο 4ο λεπτό, με απευθείας φάουλ του Πλασταρά.
Στο 18’ ανατρέπεται ο Σιαμανίκος, ο Πρωτεσίλαος κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Μαρικλέν και 1-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (19’) ο Αργυρίου, με κοντινό πλασέ, δίνει προβάδισμα στον Αχιλλέα 1-2.
Στο β’ ημίχρονο και στο 55’ συγκεκριμένα ο Πρωτεσίλαος ισοφαρίζει σε 2-2, με αυτογκόλ του Μόσχου, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή του.
Στο 70’ οι γηπεδούχοι προηγούνται με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέν και
Στο 80’ ο Τσεκούρας ισοφαρίζει σε 3-3, με απευθείας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Θυμίζουμε, ότι ακολουθούν για τους Αχιλλειώτες δυο αγώνες έδρας, με Άθλο, στην εμβόλιμη αγωνιστική της 25ης Μαρτίου, έπειτα φιλοξενούν την Αγχίαλο και κατόπιν -όταν όλα ίσως έχουν κριθεί βαθμολογικά- ο τελευταίος αγώνας τους είναι στη Μακρινίτσα.
Ο αδιάφορος βαθμολογικά Πρωτεσίλαος, στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτη, παίζει στην Κερασιά με τον Αετό, έπειτα εντός έδρας με την ΕΜΑ και -τέλος- στην Ευξεινούπολη με τη Δήμητρα, την τελευταία αγωνιστική.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σχουλής, Παπαργύρης (70’ Λάμπος Α.), Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Σιαμανίκος, Λεμονής, Βίτσος (62’ Λάμπος Ι.), Κόρκος Ν. (55’ Σούσκος), Μαρικλέν.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Καλτσάς, Μόσχος (80’ Αλπίτσης), Πλασταράς, Τσουκάρας, Τσεκούρας, Αργυρίου (70’ Νιφορόπουλος), Μαλλιαρός, Γουργιώτης, Μαρμαγκιώλης και Πίνας.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…