• 19 Μαρτίου, 2015

Γκαζώνουμε 9-10 Μαΐου για το 8ο Rally Όθρυς

Γκαζώνουμε 9-10 Μαΐου για το 8ο Rally Όθρυς

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σχετικό δελτίο τύπου της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου σχετικά με το συμβόλαιο συνεργασίας για το 8ο Rally Όθρυς:

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου κ. Γαρουφαλιάς Δημήτριος  και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος υπέγραψαν το  συμβόλαιο συνεργασίας για το  8ο Rally ΟΘΡΥΣ στις 9 – 10 Μαίου 2015, αποδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά  ότι ο νέος Δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό στη πόλη του Αλμυρού.   

Ο αγώνας για δεύτερη χρονιά μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου με (2) επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ, σε μια διαδρομή 102 συνολικών χλμ από Αλμυρό, Κωφοί,  Κοκκωτοί, Πλάτανος λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.

 


 

 

Το Σάββατο 9           Μαίου από τις 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. ΦΩΤΟΥ–Κ. ΡΑΠΤΗΣ ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 20:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα.

Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως το πρωί της Κυριακής 10 Μαίου και στις 09:30, θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι  της ίδιας ημέρας στις 13:30 στον ίδιο χώρο.

Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα!!!

Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 1 Μαίου και ώρα 10:00 το βράδυ.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού την Κυριακή 10 Μαίου και ώρα 15:00.

Ο Δήμος Αλμυρού παρέχει σε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στον αγώνα γεύμα και διανυκτέρευση.

Η Λ.Α.Βόλου είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Ράλλυ ΟΘΡΥΣ υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολών καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις ¨κερκίδες¨ του βουνού των Τιτάνων ΟΘΡΥΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δ. Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944 590640 – www.lavolos.gr – email: lavolos@otenet.gr, lavolosclub@gmail.com

 

Μείνετε συντονισμένοι ….
Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…