Archive

Μπάσκετ Δήμητρας – Ίκαρος Λάρισας 39 – 50 – «Αυλαία» με ψηλά το κεφάλι

Με ήττα έδρας από τον πρωτοπόρο Ίκαρο Λάρισας 39 – 50 έκλεισε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο μπάσκετ η Δήμητρα Ευξεινούπολης, το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαρτίου, στο
Περισσότερα

Ο Πρωτεσίλαος «φωνάζει» ότι του έκλεψαν τη νίκη στο Ριζόμυλο (2-2 με Αστέρα)

Πικρή ισοπαλία 2-2 για τον Πρωτεσίλαο, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, μέσα στο «σπίτι» του Αστέρα Ριζομύλου.
Περισσότερα

«Αετοί» στην Κερασιά οι Σουρπιώτες κέρδισαν 0-2

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αίαντας από την Κερασιά, όπου κατέβαλε τον τοπικό Αετό με 0-2, το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαρτίου.
Περισσότερα

Μακρινίτσα – Μυρμιδόνες 2-2 και… «καρέ» τραυματισμών

Πλήρωσαν ακριβά, με πολλούς τραυματισμούς, την έξοδό τους στο νέο γήπεδο της Πορταριάς (με πλαστικό τάπητα) οι Μυρμιδόνες, που παραχώρησαν τελικά ισοπαλία στη Μακρινίτσα, με 2-2.
Περισσότερα

ΕΜΑ – Δήμητρα 0-3 και …πάμε γι’ άλλα

Οι πολυάριθμοι φίλοι της Δήμητρας έκαναν να μοιάζει με έδρα τους το γήπεδο των Μικροθηβών, όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν τελικά με 0-3 την Ένωση Μικροθηβών – Αϊδινίου, το απόγευμα της
Περισσότερα

Βόλεϊ Γυναικών ΓΣΑ – Φθία 3-2, στο κατάμεστο Κλειστό του Αλμυρού

Ζωντανές, στο κυνήγι της παραμονής στην Κατηγορία, έμειναν -το Σάββατο 14 Μαρτίου- οι Γυναίκες του Αλμυριώτικου Βόλεϊ, αφού στο «ντέρμπι δίχως αύριο» νίκησαν τη Φθία Λαμίας, με 3-2 σετ.
Περισσότερα