Αχιλλέας Αχιλλείου – Δήμητρα Ευξεινούπολης 2-5

Αχιλλέας Αχιλλείου – Δήμητρα Ευξεινούπολης 2-5

Η βροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο ολισθηρός αγωνιστικός χώρος στο Αχίλλειο, το απόγευμα της Κυριακής 1ης Μαρτίου, δεν εμπόδισε να διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας, πλούσιος σε φάσεις και γκολ ανάμεσα στον Αχιλλέα και τη Δήμητρα, που αναδείχτηκε νικήτρια με το εμβληματικό 2-5.
Ο προπονητής των νικητών Βαγγέλης Βουρούκος δηλώνει ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των παικτών του, που εφάρμοσαν στον αγωνιστικό χώρο επινοήσεις και αυτοματισμούς, τους οποίους διδάχτηκαν στις προπονήσεις και έτσι οδήγησαν την ομάδα σε μια ακόμη νίκη.
Αντίθετα, ο κόουτς των Αχιλλιωτών Θανάσης Ακριβός, «φρέσκος» ακόμη στην ομάδα, σημείωσε ότι είδε στο γήπεδο να εφαρμόζεται η αγωνιστική πειθαρχία που προσπαθεί να επιβάλει στους παίκτες του, κάτι που -όπως χαρακτηριστικά τόνισε- ξεκινάει από τα αποδυτήρια και αισιοδοξεί, ότι τελικά ο Αχιλλέας θα πλασαριστεί σε μια ασφαλή θέση, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα γκολ
Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο 6ο λεπτό για τη Δήμητρα, όταν ο Βογιατζής έκανε κάθετη πάσα στον Θωμαΐδη κι εκείνος με πλασέ ολοκλήρωσε την προσπάθεια. Τρία λεπτά αργότερα, στο 9’, οι Ευξεινουπολίτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, με κεφαλιά του Νικηφοράκη, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε από δεξιά ο Ποζιόπουλος. Κατόπιν ο Αχιλλέας μείωσε με πλασέ του Αργυρίου σε 1-2, για να ακολουθήσει το 1-3 στο 30ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Θωμαΐδη, μέσα στην περιοχή του Αχιλλέα. Στο β’ ημίχρονο ο Χασιώτης μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-4 με σουτ, για να κλείσει το σκορ στο 85’ με το 5ο γκολ της Δήμητρας, όταν ο Πιπινής σέντραρε στο ύψος του πέναλτι και ο Σιαμέτης σκόραρε, με ωραίο σουτ στη γωνία.
Η Δήμητρα είχε και ένα δοκάρι στο 20’, σε σουτ του Παυλίδη.

Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κώστα έχει ο Αχιλλέας, για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Πλασταρά, πριν το 5ο γκολ των αντιπάλων, ενώ οι της Δήμητρας ισχυρίζονται ότι στη συγκεκριμένη φάση προηγήθηκε επιθετικό φάουλ και κρίνουν τη διαιτησία του αγώνα καλή. Βοηθοί του διαιτητή ήταν οι κ.κ. Διαμαντάρας και Μπασδέκης.

Οι συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Παναγιώτου, Μόσχος, Διαμαντής, Στέκας, Χασιώτης Στ., Τσεκούρας, Γουργιώτης (70’ Νιφορόπουλος), Πλασταράς, Μαλλιαρός, Αργυρίου (55’ Πίνας).

Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Παυλίδης Μ. Παυλίδης Κ, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης, Βογιατζής (68’ Ραμαντάνης), Ποζιόπουλος, Παρίσης (59’ Πιπινής), Σιαμέτης, Χατζελας (ΝικηφοράκηςΑρτ.)


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…