• 25 Φεβρουαρίου, 2015

Δηλώσεις του Παν. Μπούντη για τις εκπτώσεις και τα έργα – έκδοση 21/02/2015

Δηλώσεις του Παν. Μπούντη  για τις εκπτώσεις και τα έργα – έκδοση 21/02/2015

Δηλώσεις, αναφορικά με την περίοδο των εκπτώσεων που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και με τα έργα στους εμπορικούς δρόμους του Αλμυρού, παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αλμυρού, Παναγιώτης Μπούντης.

Για την περίοδο των εκπτώσεων επισήμανε: «Υπήρχε μέχρι την περασμένη Τρίτη (17-2-2015), ένα καλό διάστημα, που αφορούσε τα τέλη Ιανουαρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια κάμψη στην κινητικότητα, που ήταν συνάρτηση των καιρικών φαινομένων, με τις έντονες χιονοπτώσεις στα χωριά, αλλά φυσικά και προϊόν της πολιτικής και οικονομικής ρευστότητας που υπάρχει. Οι εξελίξεις στην οικονομία της χώρας επηρεάζουν ψυχολογικά τους καταναλωτές. Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό οι επιπτώσεις είναι αρνητικές και για την κατανάλωση. Από την πλευρά μας αισιοδοξούμε για την γρήγορη επίλυση των θεμάτων από την Κυβέρνηση, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην αγορά. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως οι τιμές στα καταστήματα έχουν μειωθεί στο 50-60%. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους καταναλωτές σε όλα τα είδη».

 

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Στη συνέχεια ο κ. Μπούντης αναφέρθηκε στα έργα της Πλατείας από τον Δήμο Αλμυρού και στον τρόπο συνεννόησης, ώστε να μην επηρεαστεί η δουλειά τους.

«Το περασμένο διάστημα πραγματοποιήθηκε μια σειρά από συσκέψεις με τον Δήμο τις τεχνικές υπηρεσίες, τον εργολάβο και την Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Νάνσυ Καπούλα, λάβαμε διαβεβαιώσεις πως το έργο θα κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην διαταράσσει την επισκεψιμότητα των εμπορικών δρόμων. Συμφωνήσαμε όλοι πως το έργο θα εξελίσσεται κομμάτι – κομμάτι και πως δεν θα ανοίγονται νέα μέτωπα τα οποία θα εγκλωβίσουν το κέντρο. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή και πιστεύουμε πως θα εφαρμοστεί όπως συμφωνήθηκε».

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…