• 25 Φεβρουαρίου, 2015

Η κοπή πίτας της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου – φωτο

Η κοπή πίτας της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου – φωτο

Η συνεργάτιδα της εφημερίδας Ειρήνη Μαυρογένη, εξασφάλισε για την ιστοσελίδα μας φωτογραφίες από την κοπή πίτας της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλμυρού και ο εντεταλμένος σύμβουλός του Αργύρης Ρούσσας. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΛΑΒ. Ευχαριστούμε Ειρήνη!

Το βράδυ της Παρασκευής 20/02/2015 στη κοσμική ταβέρνα 50-50  η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου έκοψε την πίτα της για το 2015. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Μπουκώρος Χρήστος, ο κ. Μεικόπουλος Αλέξανδρος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αποστέλλοντας χαιρετισμό. Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκπρόσωπος του Δήμαρχου Βόλου κ. Μουλάς Γεώργιος ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού  εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού και κοινωνικής πολιτικής κ. Ρούσσας Αργύριος, ο περιφερειάρχης Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Μιχαλάκης Νίκος, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου κ. Πόζογλου Χαράλαμπος, ο Διοικητής Τροχαίας Βόλου κ. Κουλούρης Αθανάσιος, η πρόεδρος κα. Ζωγράφου Μαρία και το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΛΕΒ.

 

 

Επίσης παραβρέθηκαν οι χορηγοί των αγώνων, οι κριτές-μέλη της Λέσχης, οι Αθλητές οδηγοί – συνοδηγοί  και πλήθος φίλων της. Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, αφού  καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ  και τους  ευχαρίστησε  για την βοήθεια  που παρέχουν στη Λέσχη, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες, έκανε δε μια σύντομη αναφορά σχετικά με τους αγώνες του 2014, οι οποίοι διεξήχθησαν  όλοι με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στην Ανάβαση Πορταριάς σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αναβάσεων, προβάλλοντας την περιοχή στο πανελλήνιο.

Για το 2015 η Λέσχη θα διοργανώσει στις 9-10 Μαίου το 8ο Ράλι ΟΡΘΡΥΣ στον Αλμυρό και  26-27 Σεπτεμβρίου η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, Τέλος τους ευχήθηκε . καλή διασκέδαση. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

 


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…