• 12 Ιανουαρίου, 2015

Ισχυρή η Ζέττα Μακρή στην κεντρική της ομιλία στον Αλμυρό – video, φωτο

Ισχυρή η Ζέττα Μακρή στην κεντρική της ομιλία στον Αλμυρό – video, φωτο

Πλήθος κόσμου, επισήμων και στελεχών της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού, αλλά και της ευρύτερης Μαγνησίας έδωσε το ηχηρό παρόν στην κεντρική ομιλία της Ζέττας Μακρή στον Αλμυρό.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ τη Ζέττα Μακρή προλόγισε η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Οι δυο ομιλήτριες στάθηκαν σε σημεία – σταθμούς της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, όπως στην ανάγκη συνέχισης, όπως είπαν, του έργου από την έμπειρη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στις δεσμεύσεις που πήρε μια μέρα πριν με το πρόγραμμά της η Νέα Δημοκρατία απέναντι στους ψηφοφόρους της.

Κλείνοντας την ομιλία της η Ζέττα Μακρή τόνισε: “Στο διάστημα που πολιτεύομαι θέλω να πιστεύω, ότι δεν πρόσβαλα ποτέ την παράταξη, ότι τίμησα πάντοτε την εντολή που μου δώσατε, ότι δεν εξέθεσα ποτέ τον τόπο μου. Είμαι πιστή στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Αρχές και αξίες που δεν μου επέτρεψαν να εγκαταλλείψω τον προεκλογικό αγώνα, γιατί θεώρησα ότι το κόμα μου δεν μου κάνει τα χατίρια… Είστε εδώ, σταθεροί, αμετακίνητοι, δεν εγκαταλείψατε τον αγώνα, δεν εγκαταλείψατε την προσπάθεια, δεν σταματήσατε ποτέ να με στηρίζετε. Με σας θα πορευτούμε, με σας θα συνεχίσουμε. Είναι ιδιαίτερη η τιμή μας. Χαίρομαι που η Μαρία Σπυράκη είχε τη δυνατότητα να σας γνωρίσει για άλλη μια φορά από κοντά. Σας ζητώ να συνεχίσουμε μαζί για καλύτερες μέρες.”

Τσιντσίνη Βιβή

 

 

 

Κοινοποιούμε το σχετικό Δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή:

Βόλος,  11 -1-2015

 Tην πρώτη της προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε  η Ζέττα Μακρή την Κυριακή 11 -1 – 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλμυρού, παρουσία της Ευρωβουλευτού και Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ  κας Μαρίας Σπυράκη.

Η Ευρωβουλευτής – Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ  κα Μαρία Σπυράκη, προλογίζοντας την ομιλία της κας Μακρή, τόνισε ότι «στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τεράστιο διακύβευμα,  το οποίο ξεπερνά το στενό πυρήνα των κομμάτων. Είναι η  παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο στενό πυρήνα της ευρωζώνης, είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας καλούνται να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια».
Η κα Σπυράκη  εξήρε, στη συνέχεια,   το έργο της Υποψήφιας Βουλευτού κας Ζέττας Μακρή,  τόσο ως υφυπουργού Υγείας  όσο και ως βουλευτού. Τέλος η κα  Σπυράκη, γνωρίζοντας την αγάπη της Ζέττας Μακρή για την Μαγνησία αλλά και την αγωνία της για τον τόπο της, τόνισε ότι η Μαγνησία έχει την ανάγκη από ανθρώπους, που έχουν την εμπειρία, την διάθεση και, κυρίως, την  ικανότητα  να διεκδικήσουν και να πετύχουν την υλοποίηση των αιτημάτων των κατοίκων της.

Την εκδήλωση της κας Μακρή χαιρέτισε, επίσης, με μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι όλο αυτό το διάστημα που συνυπηρέτησαν στο υπουργείο Υγείας διαπίστωσε ότι «η Ζέττα Μακρή είναι πολιτικός μεγάλου βεληνεκούς, φτιαγμένη από το μέταλλο εκείνο των πολιτικών προσώπων, που παίρνουν δύσκολες αποφάσεις…» και ευχήθηκε να είναι και οι δύο στην επόμενη Βουλή.

Με εμφανή την συγκίνησή της για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν κομματικά στελέχη και φίλοι της περιοχής του Αλμυρού, δείχνοντας την  στήριξή τους στο πρόσωπό της και στην Ν.Δ, η κα Μακρή  εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι Έλληνες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στη Ν. Δ που αποτελεί την μόνη παράταξη, που εγγυάται την σταθερότητα στην χώρα μας.

Κατά την  διάρκεια της ομιλίας της η υποψήφια Βουλευτής τας Ν.Δ επεσήμανε  ότι το δίλημμα της απόλυτης πόλωσης και η καταστροφική δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να πείσουν τους Έλληνες, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης,  για να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης.. Η ΝΔ είναι το κόμμα που παραμένει σταθερό σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης, τόνισε η κα Μακρή.

 

 

 

Εκτός των άλλων η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ ανέφερε ότι «θα πρέπει να αποτραπεί  η διαιώνιση των προβλημάτων, που λειτουργούν εις βάρος της εικόνας της χώρας μας και της προσπάθειας  εξόδου από την κρίση. Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για πειράματα και ούτε υπάρχουν σήμερα  μάγοι. Η περιέργεια του νέου και του διαφορετικού είναι επικίνδυνη για όλους μας και για αυτό θα πρέπει οι Έλληνες να ανανεώσουν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στην Ν.Δ».

Η κα Μακρή δεσμεύτηκε, επίσης,  ότι το ενδιαφέρον της για τα προβλήματα της επαρχίας Αλμυρού θα συνεχίσει να εκδηλώνεται έμπρακτα και μετά τις εκλογές, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα. Τέλος, η κα Μακρή ευχαρίστησε τους φίλους και τα κομματικά στελέχη, που με τόση θέρμη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της, αναγνωρίζοντας την επιτυχή παρουσία της στο υπουργείο Υγείας και στην Βουλή και εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι θα συνεχίσει να τους εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  με τον ίδιο δυναμικό τρόπο και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…