• 16 Δεκεμβρίου, 2014

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 13/12/2014

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 13/12/2014

Είδαμε, ακούσαμε, παρευρεθήκαμε, κουτσομπολέψαμε, μας είπαν… από την ώρα έκδοσης… Παρασκευή μεσημέρι, έως και την Παρασκευή πρωΐ της επόμενης εβδομάδας… μέσα από την ατζέντα του «Λαού του Αλμυρού» και του e-almyros.gr.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου: Η τελική υπογραφή για τη Λιμνοδεξαμενή μπήκε… Το μελάνι που έχει χυθεί σε επιστολές και δικαιολογητικά από τους πολιτικούς μας, αλλά και σε τίτλους και άρθρα από τους δημοσιογράφους θα τη γέμιζε άνετα… Χαλάλι! Πολύ σημαντικό έργο! Πολλές οικογένειες ελπίζουν στις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν. Ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή περάτωση!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου: Ο τρανός χορός του Συλλόγου της Ανατολικής Ρωμυλίας, η τρανότερη απόδειξη της διατήρησης του πολιτιστικού μας πλούτου. Περισσότερα τα νεαρά μέλη από τα γηραιότερα, αλλά όλοι στον χορό, πρέπει να χαμήλωσαν την πίστα του «κτήματος Τιμπλαλέξη – Παπαθανασίου» κάποιους πόντους.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου: Με έναν μάγο ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Αλμυρού, από την Ευξεινούπολη! Τυχαίο; Πάντως συμβολικό! Οι γονείς των νηπιαγωγείων της Ευξεινούπολης εργάστηκαν με τα καλύτερα αποτελέσματα για τις ετοιμασίες της εκδήλωσης και τα παιδιά απόλαυσαν τις φροντίδες τους.

Ο Δήμαρχος και οι παράγοντες της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, αποφασιστικά ενέργησαν ώστε τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου να μην πάρουν έκταση, δίνοντας το μήνυμα, ότι δεν θα δεχθούν από κανένα είτε έχει δίκιο, είτε άδικο, να ζημιώσει με τις αντιδράσεις του την ομάδα.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου: Τα κρίματα των δημοτικών αρχών του τέως Δήμου Πτελεού και της Σούρπης, φαίνεται ότι όπως απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, θα το απασχολούν για πολύ καιρό ακόμη. Ιδιώτης έσπευσε στα γραφεία μας, δείχνοντάς μας απλήρωτα τιμολόγια, τα οποία ερευνά να διεκδικήσει. Ο κατάλογος των διεκδικούντων, δεν έχει τελειώσει ακόμη, πράγμα που κάνει ακόμα δυσκολότερο τον προγραμματισμό της νέας Δημοτικής Αρχής. Πώς άλλωστε να προγραμματίσεις όταν δεν έχεις τα δεδομένα;

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου: Τα φώτα της πρόβας για το άναμμα του Δέντρου έφτασαν μέχρι το γραφείο μας και σπεύσαμε να κάνουμε βιντεάκι προωθητικό. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, με ένα όντως φωτεινό ουρανό. Εντυπωσιακό όμως αποδείχθηκε και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, αφού μέχρι την Παρασκευή, από το youtube είχαν παρακολουθήσει 1.067 το video και από τη σελίδα μας στο facebook 3.506 μοναδικοί χρήστες (χωρίς να υπολογίζονται αυτοί από τις κοινοποιήσεις του video). Η γενικότερη διάδοση της σελίδας μας αυτή την εβδομάδα έφτασε τους 13.500 μοναδικούς χρήστες.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου: Ποιος είπε ότι θα πεινάσουμε οι μεσήλικες στην Ελλάδα; Μετά από σερί 14ωρα δουλειάς, ξέρω ότι δεν θα πεινάσουμε. Εξάλλου… τρώμε τα νιάτα μας.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου: Πριν τη λήξη του έτους, δεχθήκαμε την πρώτη επίσκεψη για την ανανέωση της συνδρομής της εφημερίδας αναγνώστη μας. Η χαρακτηριστική φράση του σεβάσμιου κυρίου «δεν βλέπω καλά…, αλλά τη θέλω την εφημερίδα, τη θέλω να υπάρχει, γιατί θυμάμαι τον Αλμυρό χωρίς αυτή»… που μας επαναλαμβάνει κάθε χρόνο, μας τιμά και μας αποθέτει τεράστιο φορτίο. Φίλος της εφημερίδας πριν λίγες μέρες μου έλεγε… «πρόσεχε, εσύ που είσαι καινούρια, μη νομίζεις ότι είσαι διαμορφωτής γνώμης, είσαι υπηρέτης της δημοσιοποίησης των γεγονότων, όσο μπορείς, όσο γίνεται». Δέχομαι τη συμβουλή και ασπάζομαι τη γνώμη του. «Το καλό από μεγενθυτικό φακό, το κακό από μικροσκόπιο», αυτό είναι το μότο μου.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Στα 39 μου, δεν φοβάμαι αυτά που θα γίνουν για ‘μενα χωρίς εμένα… γιατί ξέρω τι κάνω και τι είμαι! Τινάζω τη λάσπη και προχωρώ!

Σε αναμονή τα παιδιά μου για το άναμμα του Δέντρου, παρέσυραν και εμένα στη γιορτινή διάθεση! Καλές γιορτές, με υγεία και ευημερία!

Θυμίζουμε…

Όλοι οι εκδότες είναι υποχρεωμένοι από ένα πολύ αυστηρό νόμο να κοινοποιούν το όνομα των ιδιοκτητών των εφημερίδων.

Επίσης, έχουμε πληροφορηθεί τις κακεντρέχειες ορισμένων και προειδοποιούμε ότι αν κάποιος υπαινιχθεί πως ο “Λαός του Αλμυρού” δεν ανήκει στον αναφερόμενο στην βάση της 4ης σελίδας ιδιοκτήτη, αποκλειστικά, θα καλεστεί να το αποδείξει στα αρμόδια δικαστήρια.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…