• 6 Δεκεμβρίου, 2014

Άθλος – Αστέρας Ριζομύλου 1-5 – Δύσκολο απόγευμα για τον Άθλο

Άθλος – Αστέρας Ριζομύλου 1-5 – Δύσκολο απόγευμα για τον Άθλο

Την ήττα με 1-5 γνώρισε το απόγευμα ο Άθλος Αλμυρού, ο οποίος υποδέχθηκε τον Αστέρα Ριζομύλου. Στα πρώτα 20 λεπτά της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Το 0-1 έκανε ο Τριχόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ρέβης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Σαν να μην έφθανε αυτό ο Ρουσσάς στο 32’ με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άθλου. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν ο Δάρας εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Σεσκλιώτης. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Τιμωλέων Σεσκλιώτης αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά σήμερα κλήθηκε να καλύψει το κενό κάτω από τα γκολποστ, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2 υπέρ της ομάδας του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου.

 

Στο Β’ μέρος ο Άθλος κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 58’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωτούλα έπειτα από ανατροπή του ιδίου από τον Καραλόπουλο. Η χαρά όμως των παικτών του Βαγγέλη Επίσκοπου, δεν κράτησε για πολύ αφού ο Μπούρντα στο 66’ με γυριστό σουτ έκανε το 1-3. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε από το ύψος της μεγάλη περιοχής και ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 80’, όταν ο Μυλωνάς, εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μπούρντα με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή, παραβίασε για μια ακόμη φορά την εστία του Γκόγκου. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως τα δίχτυα σε εκείνο το σημείο είχαν τρυπήσει και πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες τι έγινε.

 

Άθλος: Γκόγκος, Νάκος (81’ Αγραφιώτης), Ξυνός (60’ Κακλιάς), Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Κοτούλας, Κοντοβάς, Δάρας, Επίσκοπος (71’ Λίάκος), Καμπουρίδης

Αστέρας: Σεσκλιώτης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καλαμπαλίκης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Ρέβης, Ξέρας (45’ Φύλος), Μπούρντα, Ρουσσάς.

Διατητής: Τριφονίδης, Α’ Βοηθός: Κόκκαλης, Β’ Βοηθός: Τασιόπουλος Γ.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …