• 30 Νοεμβρίου, 2014

…Σκόνταψε ο Γ.Σ.Α., 0-0 με την Αγχίαλο (φωτογραφίες) – Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ

…Σκόνταψε ο Γ.Σ.Α., 0-0 με την Αγχίαλο (φωτογραφίες) – Η βαθμολογία του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ

Μπλοκαρισμένος στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Αγχιάλου παρουσιάστηκε ο Γ.Σ.Α. μένοντας «άσφαιρος», με αποτέλεσμα τη «λευκή» ισοπαλία. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας απώλεια βαθμών, αφού είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Δήμητρα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ανοίξουν τη σφιχτή άμυνα των «βυσσινί» σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική πάσα, στοίχισε δύο πολύτιμους πόντους για τη συνέχεια. Πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Αίαντα, με 21 βαθμούς, ο οποίος επικράτησε του Αετού Κερασιάς στη Σούρπη με 3-1, ενώ ένα βαθμό πίσω βρίσκεται η Δήμητρα επικρατώντας της Ε.Μ.Α. με 3-0. Αίας και Δήμητρα έχουν κάνει τα ρεπό τους, κάτι που ο Γ.Σ.Α. θα κάνει στη δωδέκατη αγωνιστική.

Ο Γ.Σ.Α. διαμαρτυρήθηκε στο 90ο λεπτό για εντός περιοχής ανατροπή του Χειλά από τον Πανταζή (ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γόργορη), αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι η παράβαση σημειώθηκε έξω από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, σε ανατροπή του Τοκαλή από τον Φαράντο, σε αντεπίθεση, με τον διαιτητή Γόργορη να δείχνει ότι ο αμυντικός του Γ.Σ.Α. βρήκε μπάλα.

Και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης ο Γ.Σ.Α. είχε επιθετικό μονόλογο, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ρωμανός ήταν σταθερός, ενώ και οι αμυντικοί βρίσκονταν στις κατάλληλες θέσεις για να απομακρύνουν.

Στο 10ο λεπτό, ο Ρωμανός έδειξε τα αντανακλαστικά του σε δύο φάσεις, σε προσπάθειες των Βούλγαρη και Χατζέλα, ενώ στο 34ο λεπτό ο Δανόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Αραπίτσας πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Ρωμανός είχε κάνει έξοδο, με τον Μαυρόπουλος, ως τελευταίος αμυντικός πριν τη γραμμή του τέρματος, να διώχνει μακριά.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λευτέρης Καλογήρου έκανε εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα του με τον Τσόγκα να περνάει στα στόπερ και τον Κυριάκο στα χαφ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, βλέποντας τους αμυντικούς προσανατολισμούς της Αγχιάλου, άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2, με τους Ακριβούση-Τσόγκα- Φαράντο στην άμυνα και επιθετικό δίδυμο τους Χατζέλα και Αραπίτσα.

Στο 70ο λεπτό ο Γ.Σ.Α. έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κυριάκος από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα, ο Αραπίτσας -αφύλαχτος για πρώτη φορά- έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρωμανού.

Στη συνέχεια, τα πόδια των «κυανόλευκων» βάρυναν μιας και συνειδητοποιούσαν ότι ο χρόνος περνούσε χωρίς να μπορούν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς τη εστία του Ρωμανού. Στο 92ο λεπτό, στην απέλπιδα προσπάθεια των γηπεδούχων να αποφύγουν το εντός έδρας στραβοπάτημα, ο Κρανάς εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα, ο Ρωμανός απέκρουσε στο οριζόντιο, στην επαναφορά ο Βούλγαρης έκανε το πλασέ από κοντά, με τον τερματοφύλακα της Αγχιάλου να μπλοκάρει σταθερά και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την εστία του.

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Κυριάκος, Βούλγαρης, Χειλάς, Τσόγκας (80ο Μαντζανάς), Χατζέλας (71ο Ράπτης), Δανόπουλος (63ο Κρανάς), Αραπίτσας.

Αγχίαλος: Ρωμανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (88ο Στεργίου), Στατήρας (76ο Τοκαλής), Πανταζής, Πατσιαούρας (62ο Κολώνης), Τσακόγιας, Φούκης.

 

Βαθμολογία 9η αγωνιστική

Γ.Σ.Α. 21

Αίας 21

Δήμητρα 20

Μυρμιδόνες 17

Αστέρας Ρ. 14

Πρωτεσίλαος 12

Αγχίαλος 12

Διαγόρας 11

Ε.Μ.Α. 7

Αετός 5

Μακρινίτσα 5

Αχιλλέας 4

Άθλος 0

Ρεπό έχουν κάνει οι: Αστέρας, Αχιλλέας, Αετός, Ε.Μ.Α., Δήμητρα, Αίας, Διαγόρας, Πρωτεσίλαος και Άθλος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…