• 29 Νοεμβρίου, 2014

Μυρμιδόνες: «Γυαλίζει» το μάτι τους ενόψει …καυτού Δεκεμβρίου

Μυρμιδόνες: «Γυαλίζει» το μάτι τους ενόψει …καυτού Δεκεμβρίου

Ανεβάζουν στροφές οι Μυρμιδόνες ενόψει της δύσκολης τριάδας αγώνων που ακολουθούν εντός του Δεκεμβρίου, κάτι που πιστοποιήθηκε και από την άνετη νίκη τους επί της Μακρινίτσας με 4-0. Πλέον, εντός Δεκεμβρίου ακολουθεί η πιο δύσκολη και συνάμα σημαντική τριάδα αγώνων. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Πλατάνου θα αγωνιστεί στην Ευξεινούπολη με την Δήμητρα, την μεθεπόμενη θα υποδεχθεί τον Γ.Σ.Α. και πριν το ρεπό τους θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα στη Σούρπη. Τα αποτελέσματα των τριών αυτών αγώνων αναμένεται να κρίνουν πολλά για την πορεία των Μυρμιδόνων και τους στόχους που θα έχουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι πλατανιώτες μπήκαν μουδιασμένα και σαν μην έφθανε αυτό, ο Βασίλης Μάντζιος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του σε προβολή που έκανε με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 10ο λεπτό, με τον Ντενίζ Φέζο να περνάει στη θέση του. Προϊόντος του χρόνου, οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου ανέβασαν την απόδοσή τους και με «οδηγό» τον Άντι Φέζο, ο οποίος έκοβε και μοίραζε το παιχνίδι των Μυρμιδόνων, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 33ο λεπτό ο νεαρός μέσος έβγαλε ωραία μπαλιά στα αριστερά για τον προωθημένο Λάμπρου κι αυτός έκανε τη σέντρα, με τον Μπουρνάκη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σταθόπουλου για το 1-0.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ και στην επόμενη φάση ο Αναστασίου με ωραίο μονοκόμματο σουτ από πλάγια δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας της Μακρινίτσας για το 2-0. Και αυτή η φάση άρχισε με τον Άντι Φέζο να ανοίγει για τον Λάμπρου αριστερά και τον τελευταίο να πραγματοποιεί το γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή. Από το σημείο εκείνο και μετά, έφυγε το άγχος από τα πόδια των παικτών της ομάδας του Πλατάνου κι όλα έγιναν εύκολα ώστε να κατακτήσουν το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, με τους γηπεδούχους να κυκλοφορούν τη μπάλα και να βγαίνουν συχνά μπροστά από την εστία του Σταθόπουλου. Κινητήριος μοχλός στην επανάληψη για τους Μυρμιδόνες ήταν ο Μπουρνάκης.

Στο 75ο λεπτό έγινε το 3-0 με σουτ του Αναστασίου από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας, εκμεταλλευόμενος την ωραία πάσα του Μπουρνάκη από τον άξονα. Ο Λάμπρου στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μετά από ασίστ του Αναστασίου. Ο Λάμπρου είχε να σκοράρει από τις 13 Σεπτεμβρίου, όταν είχε πετύχει το πρώτο φετινό τέρμα των Μυρμιδόνων, απέναντι στον Παγασητικό για το Κύπελλο.

Ελάχιστες οι τελικές προσπάθειες για τη Μακρινίτσα μπροστά από την εστία του Χαλκιά.

Μυρμιδόνες: Χαλκιάς, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου, Τσαγγαράς (78ο Ξαφάς), Γ. Μπούρχας, Αναστασίου, Μπουρνάκης, Α. Φέζο, Ευθυμίου, Παπαστεργίου (60ο Τσαπέρος), Μάντζιος (10ο Ντ. Φέζο).

Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Λαγωνίκος, Πουρνάρας, Μυλωνάς, Ψήφος, Ε. Σαραφίδης, Παπακώστας, Μαστακούλης, Αδαμάκος (76ο Α. Σαραφίδης), Κοπάνας (46ο Μεταξάς).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …