• 26 Νοεμβρίου, 2014

Αποκλεισμός με καλή εμφάνιση για τον Πρωτεσίλαο (φωτογραφίες)

Αποκλεισμός με καλή εμφάνιση για τον Πρωτεσίλαο (φωτογραφίες)

Στα μάτια κοίταξε ο Πρωτεσίλαος τον Σαρακηνό, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά τα έδωσαν όλα και θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, στέρησε από τους φτελιανούς τη δυνατότητα να πετύχουν ένα τέρμα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, όταν ο Γιάννης Παναγιώτου έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μαρικλέν στα αριστερά, με τον επιθετικό του Πρωτεσίλαου να πιάνει δυνατό συρτό σουτ, αλλά ο Τσιγιάννης σωστά τοποθετημένος πάνω στη γραμμή, έδιωξε μακριά.

Στο 28ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε το ματς, όταν ο Κόρμπας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, επιχείρησε τη σέντρα, με τον Λ. Δενελάβα να πιάνει την κεφαλιά, όντας αφύλαχτος στην «καρδιά» της άμυνας του Πρωτεσίλαου, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σχουλή, για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πρωτεσίλαος θα μπορούσε να απαντήσει, όταν ο Χασιώτης εκτέλεσε πλάγιο από τα αριστερά, ο Χρ. Παναγιώτου με ωραία προσποίηση απέφυγε το μαρκάρισμα του Ιωάννου, επιχείρησε αμέσως τη σέντρα-σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μαρικλέν στο πίσω δοκάρι να κάνει την προβολή, αλλά ο Τσιγιάννης και πάλι έβαλε την κόντρα, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 44ο λεπτό ο Λ. Δενελάβας πέτυχε γκολ μετά από πανέμορφη μπαλιά του Ακτσιαλή με το «τακουνάκι», αλλά ο διαιτητής Κυριάκος Δημητριάδης, μετά από υπόδειξη του βοηθού του Σφυρή, το ακύρωσε ως οφ σάιντ.

Στην επανάληψη ο Πρωτεσίλαος ανέβασε την απόδοσή του, βρήκε καλύτερο ρυθμό, ανέβασε την πίεση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με καλή κυκλοφορία έφθανε μπροστά από τα καρέ του Πλακαρού, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 73ο λεπτό, όταν ο Κατής πέρασε κάθετη πάσα για τον Λ. Δενελάβα, με τον σκόρερ να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, όμως ο Κραβαρίτης με σωστό τάκλιν, ανέκοψε την ταχύτητα της μπάλας, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Σχουλή.

Ο Πρωτεσίλαος είχε καλή στιγμή τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Γιάννης Παναγιώτου πέρασε κάθετη πάσα στον Χρ. Παναγιώτου μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ, αλλά ο Ν. Δενελάβας με σωτήρια προβολή, απομάκρυνε τη μπάλα, με τον Πλακαρό να μην ανησυχεί.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέρμα με κεφαλιά του Ν. Δενελάβα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακτσιαλή από τα αριστερά, με τον διαιτητή Δημητριάδη να το ακυρώνει ως επιθετικό φάουλ του έμπειρου αμυντικού, πάνω στον Κραβαρίτη, τη στιγμή που πήδηξαν και οι δύο για να διεκδικήσουν τη μπάλα.

Λιγοστοί οι φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου του Πτελεού, παρά το ψιλόβροχο (στο πρώτο ημίχρονο) και το κρύο.

Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κραβαρίτης, Λεϊμονής (58ο Θ. Κόρκος), Β. Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος (71ο Ανδρωνάς), Ζαφειρίου, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.

Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς, Ιωάννου, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κατής (86ο Μπόρας), Κόρμπας (66ο Κολιαμήτρας), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Αντωνίου (78ο Στεργιόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…