• 25 Νοεμβρίου, 2014

Στοιχηματικές προτάσεις Champions League, Τρίτης 26 Νοεμβρίου

Έχουμε πολύ δυνατό τριήμερο με champions League, Europa, «μικρές» Αγγλίες και άλλα διάφορα. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναμετρήσεις, Τρίτης 25 Νοεμβρίου, μια προς μια ξεχωριστά…

 

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΠΟΡΤΟ: Στις 19:00 θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας στο «Borisof Arena . Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν οι γηπεδούχοι για πρόκριση αλλά δεν δείχνουν ικανοί να μπορέσουν να τη διεκδικήσουν. Έχουν στον όμιλο την χειρότερη επίθεση αλλά και άμυνα. Σοβαρή η Πόρτο σε όλα τα ματς και στα προκριματικά με την Λιλ, κερδίζει και είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο, πολύ καλό και το over στις τιμές άνω του 2,00, 2.

 

 

ΣΑΧΤΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Με την ισοπαλία η Σαχτάρ κλειδώνει την πρόκριση και κατά κάποιο τρόπο βολεύει και την Μπιλμπάο, αν δεν κερδίζει η Μπάτε, που είναι αρκετά πιθανό. Πάμε σε κλειστό ματς και στο Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

 

ΤΣΣΚΑ – ΡΟΜΑ: Ανοιχτός όμιλος με την Μπάγερν να έχει πάρει άνετα την πρώτη θέση. Όποιος κερδίζει αποκτά πλεονέκτημα για την πρόκριση, σε καλύτερη μοίρα η Ρόμα που την τελευταία αγωνιστική έχει εντός την Σίτι. Δύο σημεία έχουν το πρώτο λόγο το Goal – Goal και η νίκη των φιλοξενούμενων, με την ισοπαλία είμαστε αρκετά δυνατοί, 2 (Χ).

 

ΣΙΤΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ: Όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις της Μπάγερν, η ιστορία πάντως μας λέει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν πείθει με τίποτα η Σίτι πως είναι ικανή να προχωρήσει, λογικά θα δούμε γκολ στο ματς, GOAL – GOAL.

 

ΑΠΟΕΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σκληρό καρύδι το ΑΠΟΕΛ για όλες τις ομάδες, αν ήταν σε άλλο όμιλο θα διεκδικούσε κάτι καλύτερο. Αξίζει το ρίσκο στο Under 2,5 που πληρώνει 2,35, ποιο safe bet το under 3,5 με απόδοση 1,50.

 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΑΓΙΑΞ  Έχει μεγάλους στόχους φέτος η Παρί και το δηλώνει επίσιμα, την κατάκτηση του Champions League. Κερδίζει και πάει στο Καμπ Νου να παίξει την πρώτη θέση  Λίγος ο Άγιαξ δεν κάνει για την κορυφαία διοργάνωση, 1.

 

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Πολύ δύσκολος αγώνας για πρόβλεψη και το σετ των αποδόσεων το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Από την μια η Σπόρτινγκ έχει 4 στα 5 goal – goal και από την άλλη η Μάριμπορ έχει 5 στα 6 Under 2,5, με το ζόρι 2 έως 3 γκολ.

 

ΣΑΛΚΕ – ΤΣΕΛΣΙ: Goal – Goal και τα τέσσερα ματς της Σάλκε με τον Ντι Ματέο στο πάγκο να είναι το κεντρικό πρόσωπο, καθώς κατάφερε στην Τσέλσι αυτό που δεν μπόρεσε ο Μουρίνιο, την κατάκτηση του Champions League . Πετάει φωτιές η Τσέλσι κερδίζει και «τελειώνει την μπουγάδα», 2 έως 3 γκολ.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…