Ήττα για τη Δήμητρα στο ντέρμπι της Β’ ΕΣΚΑΘ

Ήττα για τη Δήμητρα στο ντέρμπι της Β’ ΕΣΚΑΘ

Την ήττα με 49-60 γνώρισε η Δήμητρα από τον Κένταυρο Ζαγοράς στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ.

Με την έναρξη του παιχνιδιού, ο Θανάσης Σπανός είδε τον Βασίλη Μπάρδα να αποχωρεί τραυματίας μετά από χτύπημα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού σε προσπάθεια να πάρει το ριμπάουντ. Μάλιστα, μετέβη στο Κέντρο Υγείας κι από εκεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, μιας και είχε υποστεί εξάρθρωση.

Η απώλεια του έμπειρου φόργουοντ, στοίχισε στη Δήμητρα, μιας και είχε πρόβλημα στα ριμπάουντ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δεύτερες επιθέσεις. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία διαφοράς για τον Κένταυρο στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου που έφθασε στους εννιά πόντους και διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Δήμητρα συνέχισε να χάνει τα ριμπάουντ καθώς και να μην έχει τις επιλογές στην επίθεση, μένοντας τρία λεπτά χωρίς πόντο. Η διαφορά έφθασε στους 17 για την ομάδα της Ζαγοράς (21-38) εφτά λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, ενώ με τη λήξη του διευρύνθηκε στους 21 (31-52).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Δήμητρα έγινε πιο επιθετική στην άμυνά της, με τον Κένταυρο να μένει χωρίς πόντο στα πρώτα πεντέμισι λεπτά και με καλές επιλογές στην επίθεση την έριξε στους 14 (39-53). Οι φιλοξενούμενοι στο τέταρτο δεκάλεπτο πέτυχαν συνολικά οκτώ πόντους, κυρίως με βολές, ενώ οι γηπεδούχοι με τους Μπουρλή, Κουρκούμπα και Μπουρλή να βρίσκουν δρόμους για το αντίπαλο καλάθι, κατάφεραν να περιορίσουν το εύρος της ήττας, στους έντεκα πόντους, για το τελικό 49-60.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 21-30, 31-52, 49-60

Δήμητρα: Κουρκούμπας 12(1), Μπουρλής 13, Βούλγαρης 6, Γρηγοράκης 2, Μπάρδας 2, Εσερίδης 2, Παπαρίζος 1, Νάκος 3, Α. Μάγγας 3(1), Κοντομάνος 2, Παπαοικονόμου 3(1).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …