• 16 Νοεμβρίου, 2014

«Χρυσή» αλλαγή ο Μαρμαγκιόλης, 2-1 τον Αστέρα ο Αίας (φωτογραφίες)

«Χρυσή» αλλαγή ο Μαρμαγκιόλης, 2-1 τον Αστέρα ο Αίας (φωτογραφίες)

Ένταση, διαμαρτυρίες, αποβολή, τρία γκολ και το «παρθενικό» τέρμα του Δημήτρη Μαρμαγκιόλη, ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νίκης του Αίαντα επί του Αστέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με τέρμα του Κατσαβριά στο 3ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Κωστούλα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρει  να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Θεοδωρίδη.

Η επανάληψη άρχισε όπως και το πρώτο ημίχρονο αλλά με τον Αστέρα να σκοράρει. Στο 50ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος ανατρέπει τον Ρέβη, με τη διαιτητή Κουσκούνη να δίνει πέναλτι, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής. Η διαιτητής δεν άλλαξε άποψη και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Τριχόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Θεοδωρίδη, για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί στην επανάληψη και έφθασαν αρκετές φορές κοντά στην ανατροπή. Η πιο χαρακτηριστική σημειώθηκε στο 60ο λεπτό, όταν ο Τριχόπουλος εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στη «ρίζα» της αριστερής δοκού του Θεοδωρίδη.

Στο 65ο λεπτό, ο Λουκάς Κατσαμπέκης πέρασε τον Μαρμαγκιόλη στη θέση του Νικογιάννη, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του, αφού μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τον Αίαντα στην περιοχή του.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρμαγκιόλης δικαίωση τον προπονητή του και με άπιαστο σουτ –ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα- από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 2-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Από το σημείο εκείνο και έπειτα επικράτησε εκνευρισμός με τη διαιτητή Κουσκούνη να χάνει κάπως τον πειθαρχικό έλεγχο του ματς, με σκληρά μαρκαρίσματα και έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και πάγκους.

Στο 77ο λεπτό η κ. Κουσκούνη απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον Καρμανιόλα για διαμαρτυρίες, όταν ο παίκτης του Αστέρα ζήτησε φάουλ σε ανατροπή του από τον Θεοδωρίδη, εκτός περιοχής.

Στο 83ο λεπτό ο Τριχόπουλος πέρασε τον Κοντοβά, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ξέρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του σωστά τοποθετημένου Θεοδωρίδη.

Στο 91ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός της περιοχής πάνω στον Ξέρα.

Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Αίαντα, όταν στο 92ο λεπτό, ο Κωστούλας έβγαλε τετ-α-τετ τον Κατσαβριά, με τον επιθετικό του Αίαντα να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βουραζέρη.

Αίαντας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Βέργας, Καλοδήμος, Νικογιάννης (65ο Μαρμαγκιόλης), Κοντογεωργάκης, Μπούρας (90ο Μπαράκου), Παπαδόπουλος (85ο Σπανός), Κατσαβριάς, Κωστούλας.

Αστέρας: Βουραζέρης, Ρεβής (73ο λ.τ. Ξέρας), Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Αχμάτι (46ο Καρανικολάου), Σκλιώτης, Τριχόπουλος, Καραμανιόλας, Ρουσάς, Μπούρντα, Παπαγιαννόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…