• 15 Νοεμβρίου, 2014

Ανώτερος ο Γ.Σ.Α., 3-0 τον Πρωτεσίλαο

Ανώτερος ο Γ.Σ.Α., 3-0 τον Πρωτεσίλαο

Χωρίς να δυσκολευθεί και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ο Γ.Σ.Α. επικράτησε δίκαια του Πρωτεσίλαου με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς το βασικό αμυντικό τους δίδυμο (τιμωρημένοι οι Σιαμουρδάνης και Κραβαρίτης), ενώ και παίκτες «κλειδιά» γι’ αυτούς δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο 7ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Χρ. Παναγιώτου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξια, ο Γιάννης Παναγιώτου έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα.

Στο 9ο λεπτό, ο Πολυμέρου έδιωξε με τα πόδια, ο Αλέκος Αραπίτσας κέρδισε τη μπάλα σε διεκδίκηση με τον Ανδρωνα, όμως το σουτ που έπιασε προ του Τίτα, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ανδρωνά, μετά από κεφαλιά του Μαλισσόβα, με τον παίκτη-προπονητή των φιλοξενούμενων να έχει χτυπήσει στη μύτη και να του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, για να ξαναμπεί στο ματς.

Στο 23ο λεπτό, ο Φαράντος –εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο- έκανε επέλαση από τα δεξιά, κέρδισε και μια κόντρα από τον Σιαμανίκο, έβγαλε τη σέντρα, με τον Αλέκο Αραπίτσα να πιέζεται από αντιπάλους στην πλάτη, αλλά κατάφερε να κερδίσει τις κόντρες και να πλασάρει στην κλειστή γωνία του Τίτα για το 1-0.

Στο 26ο λεπτό, ο Αλέκος Αραπίτσα τροφοδότησε τον Βούλγαρη στο κέντρο, με τον έμπειρο μέσο να διανύει όλο τον άξονα και έξω από την περιοχή να πιάνει δυνατό σουτ και να νικάει τον Τίτα για το 2-0.

Μέχρι τη λήξη του ματς, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν περισσότερους κινδύνους μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πρωτεσίλαο να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πολυμέρου.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν σε όλο το γήπεδο. Στο 55ο λεπτό ο Μαλισσόβας «τσίμπησε» τη μπάλα με το κεφάλι προ του Ανδρωνά και βγήκε απέναντι στον Τίτα, όμως καθυστέρησε αφού επιχείρησε να τον περάσει, με αποτέλεσμα να γυρίσουν οι αμυντικοί του Πρωτεσίλαου, με τον Χασιώτη να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στο 60ο λεπτό ήταν σειρά του Χειλά να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν με ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά απέφυγε το μαρκάρισμα του αντιπάλου του, αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε δίπλα από το απέναντι δοκάρι.

Στο 64ο λεπτό ο Πρωτεσίλαος απώλεσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο Μαρικλέν βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Πολυμέρου, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε το πλασέ, με τον νεαρό τερματοφύλακα του Γ.Σ.Α. να πέφτει σωστά και να απομακρύνει. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πρωτεσίλαος δεν κατάφερε να ξαναβγεί με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο 69ο λεπτό, ωραία εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη, ο Τίτας εκτινάχτηκε όμορφα στην αριστερή συμβολή των δοκών και έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Κρανάς από τα δεξιά, με τον Μαλισσόβα με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το τελικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Τσιάτσιο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι με τον Σιαμανίκο να διώχνει πάνω στη γραμμή, ενώ και το σουτ Δανόπουλου σταμάτησε πάνω σε σώματα αμυντικών.

 

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Φαράντος (46ο Τσόγκας), Τσιάτσιος, Ακριβούσης, Γρούνας, Κυριάκος, Μαλισσόβας (73ο Δανόπουλος), Κρανάς (78ο Καπούλας), Αραπίτσας, Βούλγαρης, Χειλάς.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κόρκος, Ανδρωνάς (79ο Θ. Κόρκος), Σούσκο, Χριστέλλος, Ζαφειρίου (68ο Λεϊμονής), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (74ο Βίτσος), Χρ. Παναγιώτου.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…