• 12 Νοεμβρίου, 2014

Οι ελλείψεις γιατρών

Οι ελλείψεις γιατρών

Την παρακάτω απάντηση σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αλμυρού, που δημοσιεύσαμε στο περασμένο φύλλο της εφημερίδας μας, απέστειλε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, Παναγιώτης Γεωργιάδης, σχετικά με τις ελλείψεις σε γιατρούς.

Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Γεωργιάδη αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του Δήμου Αλμυρού, σχετικά με ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο Κ.Υ Αλμυρού και στα Π.Ι. ευθύνης του, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο Κ.Υ. υπηρετούν τέσσερις γιατροί Γενικής Ιατρικής (τρεις Διευθυντές και μια Επιμελήτρια Α’).

Από 19-12-2013 δεν υπηρετεί στο Κ.Υ., παιδίατρος.

Όσον αφορά το Π.Ι. Πτελεού οι δύο Γενικοί Ιατροί που υπηρετούσαν σε αυτό παραιτήθηκαν στις 30 Ιουνίου 2014. Για το διάστημα από 30-6-2014 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, γινόταν εξυπηρέτηση του Π.Ι. Πτελεού τρεις φορές την εβδομάδα από τον Διευθυντή του Κ.Υ. και των εξυπηρετούμενων σε αυτά ιατρεία Αχιλλείου, Αγ. Θεοδώρων και Γαύριανης από τον Γενικό Ιατρό του Π.Ι. Σούρπης.

Από 23-9-2014 τοποθετήθηκε στο εν λόγω ιατρείο αγροτικός ιατρός που βρίσκεται σε παράταση θητείας. Είναι σε εκκρεμότητα να καλυφθεί η δεύτερη θέση του Αγροτικού ιατρού.

Όλα τα άλλα Π.Ι. ευθύνης του Κ.Υ. Αλμυρού είναι πλήρως στελεχωμένα με Γενικούς Ιατρούς τα περισσότερα και αγροτικούς ιατρούς».

Ο Διευθυντής

Γεωργιάδης Παναγιώτης

 

Για δυο ζαρντινιέρες

στην Ευξεινούπολη

Από την αναγνώστρια της εφημερίδας κ. Αικατερίνη Τέφογλου, λάβαμε την απαντητική επιστολή σε έγγραφο που της απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης, Αργύρης Τέφογλου, σχετικά με δύο ζαρντινιέρες. Προηγείται το έγγραφο του Προέδρου της Ευξεινούπολης και ακολουθεί η απαντητική επιστολή της κ. Τέφογλου.

Η επιστολή κ. Αρ. Τέφογλου

«Μετά από καταγγελία στην Κοινότητα, με πληροφόρησαν ότι μπροστά στην πρώην αποθήκη του Συνεταιρισμού και σημερινής ιδιοκτησίας σας, βρισκόταν δύο ζαρντινιέρες στον πεζόδρομο. Εάν σας τις είχε παραχωρήσει κάποιο από τα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, να προσκομίσετε στην Κοινότητα τα παραστατικά της παραχώρησης. Εάν δεν υπάρχουν παραστατικά να επανατοποθετηθούν ΑΜΕΣΑ στα σημεία από τα οποία τις αφαιρέσατε, διαφορετικά θα χαρακτηρισθούν προϊόντα κλοπής και θα υποστείτε τις συνέπειες του Νόμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΕΦΟΓΛΟΥ

 

Η απαντητική επιστολή

της κ. Αικ. Τέφογλου

Προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρη Τέφογλου

«Κύριε Πρόεδρε,

Απαντώντας στην επαίσχυντη, από 30-10-2014, επιστολή σας, σας καλώ να μου γνωρίσετε τους καταγγείλαντες και πληροφοριοδότες σας, για να τους καταμηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αν όμως δεν πράξετε τούτο, θα θεωρήσω αυτούς ως κάλλυμα της εμπαθείας σας για μένα και θα σας καταμηνύσω, για όσα ψευδή και συκοφαντικά γράφετε. Όσον αφορά τις ζαρντινιέρες, στην θέση που βρίσκονται δεν τοποθέτησα εγώ, αλλά ο Εμπορικός Σύλλογος για μένα και βρίσκονται σε Δημόσιο χώρο. Αν όμως εσείς έχετε κάποιο έγγραφο ότι αυτές τις έχει αγοράσει και τοποθετήσει η Κοινότητα, δεν έχετε παρά να το επιδείξετε στο Δικαστήριο. Μ’ εκτίμηση στο θεσμό και όχι στο πρόσωπό σας».

Αικατερίνη Τέφογλου


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…