• 12 Νοεμβρίου, 2014

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Τζίμας Νικόλαος, του Αχιλλέα και της Ευμορφίας, το γένος Χρυσού που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Ευξεινούπολη, και η Πλατή Μαρία του Βασιλείου και της Τριανταφυλλιάς, το γένος Μαμούρα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Καραμπάς Πέτρος του Κωνσταντίνου και της Χρυσούλας, το γένος Τάτση, που γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδας και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού και η Κελαϊδή Αικατερίνη του Ελευθέριου και της Κυριακής, το γένος Κατσανικάκη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Χρόνης Γεώργιος, του Δημητρίου και της Ευανθίας, το γένος Καραψιάδη που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στην Αθήνα, και η Ιωάννα Χουσιάδα του Ιωάννη και της Αναστασίας, το γένος Ζιώγα που γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ευξεινούπολης.  Οι γονείς εύχονται καλά Στέφανα.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Γιαννέλος Χρήστος, του Ευσταθίου και της Βαρσάμως, το γένος Κορδίστα που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Βόλο, και η Καλτσά Ελένη του Πολυνίκη και της Βασιλικής, το γένος Ντούρα που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στο Βόλο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ι.Ν. της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ιωάννου Δημήτριος, του Ιωάννου και της Μαρίας, το γένος Παπαχρήστου που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Σουλιώτη Χρυσούλα του Γεωργίου και της Πολυξένης, το γένος Αναστασίου που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Κέρκυρα.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ιωάννης Παπαδιάς, του Κωνσταντίνου και της Κωνσταντίνας, το γένος Πότσιου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Παρασκευή Κοντογεωργάκη, του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Παμπούκα, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Πέτρος Σιούτης, του Αποστόλου και της Παναγιώτας, το γένος Τσάτσου, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Ελένη Ντούρα, του Ανδρέα και της Κωνσταντινιάς, το γένος Αραμπατζή, που γεννήθηκε στην Λάρισα και κατοικεί στον Πλάτανο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Πλάτανο.

 

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Σπυρίδων Παπαδόπουλος, του Σάββα και της Παρασκευής, το γένος Ανατολιάνου, που γεννήθηκε στη Λάρισα  και κατοικεί στον Αλμυρό, και η Βαλασία Γιαρεντή, του Ζήση και της Μαρίας, το γένος Παμπούκα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Βόλο, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…