• 8 Νοεμβρίου, 2014

«Λύγισε» και πάλι στο τέλος ο Άθλος (φωτογραφίες)

«Λύγισε» και πάλι στο τέλος ο Άθλος (φωτογραφίες)

Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει έστω ένα βαθμό ο Άθλος, μιας και δέχθηκε το τέρμα της ήττας στο 82ο λεπτό, στο ματς με την Αγχίαλο, στο γήπεδο του Αλμυρού.

Οι «βυσσινί» όπως και την περασμένη αγωνιστική, παρουσίασαν βελτιωμένο και παρά τις πολλές απουσίες, δημιούργησαν ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να προηγηθούν. Ο Καραδήμας στο 12ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ απ’ ευθείας, η μπάλα έσκασε στο έδαφος μπροστά από τον Ρωμανό, με τον τερματοφύλακα της Αγχιάλου να μαζεύει μπροστά από την τελική γραμμή του τέρματος με διπλή προσπάθεια.

Στο 27ο λεπτό ο Τσαρδακάς εκτέλεσε φάουλ που έκανε ο Νάκος πάνω στο Στατήρα, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Αγχίαλου να προηγηθεί.

Στο 32ο λεπτό, ο Κωτούλας πήρε την μπαλιά από τον Επίσκοπο και με τη μία τον τροφοδότησε, βγάζοντάς τον μπροστά από την περιοχή της Αγχιάλου, αλλά τον πρόλαβε ο Τσανάκας πριν σουτάρει.

Στο 38ο λεπτό ο Τσαρδακάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Στατήρας πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Γκόγκος βρήκε με τα ακροδάκτυλα την μπάλα κι αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο, το δεύτερο μέσα σε ένα δεκάλεπτο.

Στο 44ο λεπτό ο Καραδήμας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ξυνός με «τακουνάκι» τροφοδότησε τον Καμπουρίδη, ο οποίος ήταν αφύλακτος κι από πλεονεκτική θέση, σούταρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο, στην καλύτερη στιγμή του Άθλου στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι «άνοιξε» και οι φάσεις ήταν πιο κλασσικές. Στο 67ο λεπτό ο Στατήρας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, ο Δράγνης βγήκε απέναντι από τον Γκόγκο με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα να περνάει απελπιστικά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Άθλου να χάσει μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ο Κωτούλας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, κέρδισε και μια κόντρα, έφθασε μπροστά από τον Ρωμανό, ο οποίος έδιωξε με τις γροθιές τη μπάλα, με τον νεοεισελθόντα Σιαμέτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και προ κενής εστίας να στέλνει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο.

Στο 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Στατήρα ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, εκμεταλλευόμενος ωραία πάσα του Φούκη, μετά από ατομική προσπάθεια που έκανε ο τελευταίος από τα αριστερά.

Άθλος: Γκόγκος, Κακασής, Ξυνός, Νάκος, Λιάκος (84ο Νιάκας), Καραδήμας, Φάτσης, Επίσκοπος, Σχουλής (65ο Σιαμέτης), Καμπουρίδης, Κωτούλας.

Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπίρας (46ο Ρούλης), Μαυρόπουλος, Τσανάκας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (70ο Στεργίου), Στατήρας, Δράγνης (75ο Πιτσάβας), Πατσιαούρας, Φούκης.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…