• 22 Οκτωβρίου, 2014

Στοιχηματικές προτάσεις για τα παιχνίδια Ch.L., Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Πολλά γκολ και περίεργα σκορ είχε το μενού της Τρίτης στα παιχνίδια του Champions League, πάμε να δούμε τα σημερινά ματς.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Άντερλεχτ τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου που συμμετείχε και στις εφτά τελευταίες παρουσίες της στο Τσάμπιονς λιγκ. Μια κλάση πάνω η Άρσεναλ, περιμένω ένα εύκολο διπλό, 2.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΜΕ: Μικρός αλλά σίγουρος άσσος, καμία αξία. 4 στα 5 NGOAL έχει η Μάλμε στο Τσάμπιονς λιγκ ανεξαρτήτως έδρας , 1.45 πληρώνει πάλι φτωχό. Με το ζόρι αν παίξουμε κάτι, αξία βρίσκω στο 2 έως 3 γκολ με απόδοση 2,05.

 

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Under 2,5 τελείωσαν και τα τελευταία εφτά παιχνίδια της Μονακό. Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Μπενφίκα , ενδεχόμενη ήττα την αφήνει με λίγες πιθανότητες και για το Europa, UNDER 2,5.

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΖΕΝΙΤ: Δύσκολη αναμέτρηση, ένα προβάδισμα δίνω στον άσσο, αλλά η Λεβερκούζεν δεν είναι σοβαρή ομάδα. Μια ισοπαλία ίσως θα βόλευε και τους δύο, με την ευκολία όμως που σκοράρουν και οι δύο με οδηγούν στο GOAL – GOAL.

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ: Εδώ τα πράγματα είναι απλά, προβάδισμα μεγάλο για τους φιλοξενούμενους. Με την άμυνα των γηπεδούχων δεν μπορώ να μην βάλω στις επιλογές μου και τα πολλά γκολ, OVER 2,5.

 

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Δυνατοί οι γηπεδούχοι, σοβαρή τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη η Βασιλεία, δεν βγάζω άκρη, ίσως Χ ημίχρονο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Δεν μπορώ με αυτόν τον Ολυμπιακό να βγάλω άκρη. Τα προβλήματα στην άμυνα τα βλέπει κι ο Ανέστης Βλάχος με το γυάλινο μάτι, από την άλλη κάνει μια ανεξήγητη εμφάνιση με την Ατλέτικο. Πάντως με αντίπαλο την Γιουβέντους έχει κακή προϊστορία. Το over 2,5 το βρίσκω στο 2,30 δεν είναι καμία ευκαιρία, αλλά η απόδοση είναι πάρα πολύ μεγάλη, OVER 2,5.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΟΝΑΚΟ UNDER 2,5 – ΡΕΑΛ OVER 2,5


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …